Η στρατηγική της κυβέρνησης για να “ξεμπλοκάρει” τους γαλάζιους αγρότες
“Δώσαμε, δώσαμε” επιμένει η κυβέρνηση, εκτιμώντας πως μέχρι τις ευρωεκλογές οι αγρότες θα το ξανασκεφθούν αφού εν τω μεταξύ θα έχει πέσει “ζεστό χρήμα”.
Με μία δόση κοινωνικού αυτοματισμού, η κυβέρνηση διαμήνυσε χθες εκ νέου στους αγρότες ότι δεν πρόκειται να λάβει άλλα μέτρα.
“Η κυβέρνηση έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει ότι είναι εφικτό προς όφελος των αγροτών”, ανέφεραν κυβερνητικές πηγές μετά την απόφαση του συντονιστικού που συνεδρίασε στη Νίκαια Λάρισας, για “απόβαση” στην Αθήνα και συμβολικά μπλόκα.
Οι ίδιες πηγές υποστήριζαν ότι η κυβέρνηση “είναι πάντοτε δίπλα, όπως έχει αποδείξει σε πολλές περιπτώσεις, σε κάθε επαγγελματική ομάδα, λαμβάνοντας υπόψη τα δημοσιονομικά περιθώρια της χώρας”. Και κατέληγαν με νόημα: “Σε κάθε περίπτωση κανείς δεν ωφελείται από τη διατάραξη της κοινωνικής, οικονομικής και εμπορικής ζωής της χώρας, από αποφάσεις που δεν εξυπηρετούν ούτε τους ίδιους τους αγρότες.”



Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

