Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Κώστας Καραμανλής: Η Νέα Δημοκρατία αποτελεί διαχρονικό πυλώνα ασφάλειας, σταθερότητας και προόδου

«Στις 4 Οκτωβρίου του 1974, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ιδρύει τη Νέα Δημοκρατία, τη μακροβιότερη και πιο σταθερή πολιτική δύναμη της σύγχρονης ιστορίας μας.  48 χρόνια μετά, η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να αποτελεί διαχρονικό πυλώνα ασφάλειας, σταθερότητας και προόδου για την πατρίδα μας. Και να διέπεται από τις ίδιες ακριβώς αξίες και αρχές που εξακολουθούν σήμερα να είναι πιο επίκαιρες από ποτέ», αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, συνοδεύοντάς την με το τηλεοπτικό μήνυμα του Εθνάρχη για την ίδρυση της ΝΔ.
 
Ο Κώστας Καραμανλής, επίσης, σημειώνει ότι η παράταξη της ΝΔ που αποτέλεσε τον εγγυητή για την ομαλή μετάβαση και την εγκαθίδρυση της Δημοκρατίας, αλλά και τον θεμελιωτή ενός σύγχρονου κράτους οικονομικής ευημερίας και κοινωνικής δικαιοσύνης.
 
«Την παράταξη του ορθού λόγου και του μέτρου, που σε κάθε κρίσιμη στιγμή προέταξε το εθνικό συμφέρον πάνω από το κομματικό και στάθηκε υπεύθυνα στη σωστή πλευρά της ιστορίας», καταλήγει.

Ολόκληρη η ανάρτηση: 

«Στις 4 Οκτωβρίου του 1974, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ιδρύει τη Νέα Δημοκρατία, τη μακροβιότερη και πιο σταθερή πολιτική δύναμη της σύγχρονης ιστορίας μας. Την παράταξη που αποτέλεσε τον εγγυητή για την ομαλή μετάβαση και την εγκαθίδρυση της Δημοκρατίας, αλλά και τον θεμελιωτή ενός σύγχρονου κράτους οικονομικής ευημερίας και κοινωνικής δικαιοσύνης.

Την παράταξη του ορθού λόγου και του μέτρου, που σε κάθε κρίσιμη στιγμή προέταξε το εθνικό συμφέρον πάνω από το κομματικό και στάθηκε υπεύθυνα στη σωστή πλευρά της ιστορίας.
48 χρόνια μετά, η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να αποτελεί διαχρονικό πυλώνα ασφάλειας, σταθερότητας και προόδου για την πατρίδα μας.
 
Και να διέπεται από τις ίδιες ακριβώς αξίες και αρχές που εξακολουθούν σήμερα να είναι πιο επίκαιρες από ποτέ».
 
ΠΗΓΗ:15MINUTES.GR

    

 

randomness