Κοζάνη: Ζευγάρι ηλικιωμένων οι δύο νεκροί που απανθρακώθηκαν στην Εγνατία Οδό – Πέντε τραυματίες
Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε όταν δυο ΙΧ και μια νταλίκα συγκρούστηκαν στα διόδια Πολυμύλου Κοζάνης στην Εγνατία Οδό με συνέπεια να τυλιχθούν στις φλόγες
Στο «Μαμάτσειο» Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης μεταφέρθηκαν οι σοροί των δύο νεκρών που απανθρακώθηκαν στο τροχαίο δυστύχημα στην Εγνατία Οδό.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ζευγάρι ηλικιωμένων ηλικίες μεταξύ 65 με 75 ετών.
Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για ζευγάρι με καταγωγή από χωριά του Δήμου Σερβίων. Σύμφωνα με πληροφορίες ζούσε μόνιμα στην Ελβετία και ήρθε στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει τις Άγιες ημέρες του Πάσχα στον τόπο καταγωγής τους.
Μέσω DNA η ταυτοποίηση
Η άμεση ταυτοποίηση των δύο σορών είναι δύσκολη αφού απανθρακώθηκαν και αυτό θα γίνει με εξέταση DNA συγγενικώην προσώπων.
Όπως προέκυψε το όχημα που επέβαιναν το είχαν νοικιάσει και από εκεί αντλήθηκαν πληροφορίες και για την ταυτότητά τους.
ΠΗΓΗ ΙΝ.GR