Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Κυρ. Βελόπουλος: Δώστε στους Έλληνες τα ίδια επιδόματα με τους μετανάστες και φορολογήστε τους με τον ίδιο τρόπο

Για ανικανότητα και ρατσισμό έναντι των Ελλήνων κατηγόρησε την κυβέρνηση ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, μιλώντας στη Βουλή κατά τη συζήτηση του σχεδίου νόμου του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου «Εθνικό Σύστημα Επιτροπείας και Πλαίσιο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων».

«Αν δεν είχατε σχέδιο αντικατάστασης του πληθυσμού, ο πρωθυπουργός δεν θα έβλεπε μόνο τους παράνομους μετανάστες, αλλά και τους Έλληνες συνταξιούχους. Θα έδινε συντάξεις και στους Βορειοηπειρώτες αδελφούς και όχι μόνο επιδόματα σε παράνομους μετανάστες. Θα έδινε συντάξεις στους Έλληνες Ποντίους και όχι μόνο σπίτια σε παράνομους μετανάστες. Θα έδινε τα ίδια επιδόματα που δίνει στους παράνομους μετανάστες και τους Έλληνες πολίτες. Οι Έλληνες θα πλήρωναν την ίδια εφορία με τους παράνομους μετανάστες. Θα επέτρεπε στους Έλληνες επιχειρηματίες να μην έχουν ταμειακές μηχανές, όπως κάνετε για τους παράνομους μετανάστες που διατηρούν καταστήματα κάτω από την Ομόνοια. Θα δεχόταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός εκπροσώπους των ευπαθών ομάδων, των πολυτέκνων, των τριτέκνων και όχι μόνο των ΛΟΑΤΚΙ», ανέφερε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και διερωτήθη:

«Πόσους ελέγχους έχετε κάνει σε ΜΚΟ και τι βρήκατε; Πόσες απελάσεις Πακιστανών έγιναν στη χώρα. Το Πακιστάν είναι μη ασφαλής χώρα; Όχι. Τότε, λοιπόν, γιατί βγήκε ο γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής και είπε ότι δίνουμε άσυλο σε Πακιστανούς;».

Για τις πυρκαγιές στην Αττική σημείωσε ότι «από το 1974 έως σήμερα έχουν καεί πάνω από 19 εκατ. στρέμματα δάσους. Χάθηκαν 250 ψυχές. Εμείς έχουμε καταθέσει μια σειρά προτάσεων για τη βελτίωση των μέσων πυρόσβεσης, αλλά φέρνετε με μεταγραφή έναν άνθρωπο που δεν ξέρει την Ελλάδα, τον κ. Στυλιανίδη. Εγώ αν πάω στην Κύπρο δεν την ξέρω. Ο κ. Στυλιανίδης δεν γνωρίζει πού είναι το Νυμφαίο. Και δεν είναι υποχρεωμένος να γνωρίζει. Αλήθεια, εκείνος ο κ. Συνολάκης πού πήγε, που θα έσβηνε τη φωτιά στο Μάτι σε μισή ώρα;».

«Καλώ την ύστατη στιγμή όλο το πολιτικό σύστημα, να βρείτε εμπειρογνώμονες και να καταθέστε προτάσεις εφαρμόσιμες για να μην έχουμε τα ίδια γεγονότα. Στο τέλος στην Αθήνα θα έχουμε από τον δορυφόρο εικόνες με την Ακρόπολη σε μαύρο φόντο. Αν θέλετε να κάψετε την Ελλάδα με την αντικατάσταση του πληθυσμού, αν θέλετε να τη διαλύσετε γιατί δεν αγοράσατε μέσα πυρόσβεσης. Αν θέλετε να ρημάξετε τον τόπο, η Ελληνική Λύση δεν θα σας αφήσει», κατέληξε ο κ. Βελόπουλος.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

    

 

Απόψεις

Σε μια εποχή κατά την οποία η ζωή του ανθρώπου συντρίβεται και θυσιάζεται στον βωμό της υλικής ευδαιμονίας,της τεχνοκρατίας, του στείρου ωφελιμισμού και του άγονου...
randomness