Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Κυρ. Βελοπούλος: Το πόρισμα Καρώνη για τα Τέμπη, και όχι το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, έκοψε την καρωτίδα της Δικαιοσύνης

«Το πόρισμα Καρώνη, και όχι το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, έκοψε την καρωτίδα της Δικαιοσύνης. Ο κ. Καρώνης πραγματικά θα είχε βαρύτητα να κάνει πραγματογνωμοσύνη, βασισμένος σε βίντεο, τα οποία ήταν υπαρκτά. Δυστυχώς, τα βίντεο στα οποία αναφέρεται ο ίδιος δεν είναι υπαρκτά» δήλωσε για την υπόθεση των Τεμπών, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.

Σύμφωνα με τον κ. Βελόπουλο, «δεν υπάρχουν, όπως εγγράφως δήλωσε η Αστυνομία, βίντεο από την 28η Φεβρουαρίου. Τεκμηριώνει, βέβαια, ότι τα έλαια σιλικόνης δεν μπορούν να προκαλέσουν πυρόσφαιρα, χωρίς να μας εξηγεί το πώς δημιουργήθηκε η πυρόσφαιρα. Ενώ αναφέρει ότι όταν καίγονται τα έλαια σιλικόνης δημιουργείται πυρίτιο. Πυρίτιο δεν βρέθηκε πουθενά! Κλείνει με την λέξη "υποθέτω". Η επιστήμη δεν χωράει υποθέσεις. Βασικός κανόνας: Η επιστήμη απαιτεί πείραμα και απόδειξη θεωρίας. Ας διαλέξει ο κ. Καρώνης: ή επιστήμονας ή σεναριογράφος».

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων