Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Μόνο στο 15minutes.gr: Γιατί ο Τσίπρας έριξε γέφυρες στον Λάτση – O ρόλος του Βαρδινογιάννη

Η ολική μετάλλαξη του Αλέξη Τσίπρα όσον αφορά την επένδυση στο Ελληνικό οφείλεται αποκλειστικά στην εχθρική στάση των δύο τηλεοπτικών καναλιών ALPHA και STAR προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας θεωρεί ότι το βαρύ πυροβολικό στα Μέσα Ενημέρωσης του ομίλου Βαρδινογιάννη στηρίζει απροκάλυπτα την κυβέρνηση, αναπαράγοντας τις θέσεις του Μαξίμου, ενώ παράλληλα αποδομεί τον ίδιο, αφού τον εμφανίζει ακατάλληλο για πρωθυπουργό και παρουσιάζει στα γκάλοπ τον ΣΥΡΙΖΑ να βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση.

Στην Κουμουνδούρου είναι ενοχλημένοι, γιατί όπως υποστηρίζουν στη διάρκεια της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ο όμιλος Βαρδινογιάννη είχε πάντα προνομιακή μεταχείριση και ικανοποιήθηκαν όλες οι απαιτήσεις που πρόβαλε.

Γι΄ αυτό ο Αλέξης Τσίπρας παρά τη διαφωνία κορυφαίων στελεχών του κόμματός του, αποφάσισε να ρίξει γέφυρες προς τον όμιλο Λάτση, ψηφίζοντας στη Βουλή τη σύμβαση για το Ελληνικό.

Η κίνηση αυτή συνιστά και μήνυμα προς τον όμιλο Βαρδινογιάννη.

Στην Κουμουνδούρου επικρατεί προβληματισμός για τη στρατηγική του Αλέξη Τσίπρα που θεωρείται υψηλού ρίσκου.

Γιατί αν έχει απέναντί του τα δύο ισχυρά κανάλια του ομίλου Βαρδινογιάννη και με δεδομένη τη στήριξη των υπολοίπων τηλεοπτικών σταθμών στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ κινδυνεύει να μείνει χωρίς καμία πρόσβαση στην τηλεόραση.

ΠΗΓΗ 15MINUTES

    

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness