Αποχώρησε από τους Δημοκράτες η Γιώτα Πούλου
Την αποχώρησή της από τους Δημοκράτες-Προοδευτικό Κέντρο ανακοίνωσε η Γιώτα Πούλου. Η βουλευτής Βοιωτίας κατέθεσε τη σχετική δήλωση αποχώρησης στο Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος, όμως επέλεξε να μην την κοινοποιήσει.
Η Γιώτα Πούλου δημοσιοποίησε μόνο δύο, μικρά αποσπάσματα της επιστολής αποχώρησης. Όπως επισημαίνει, «θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τη δημοκρατική και προοδευτική εναλλακτική πρόταση απέναντι στη νεοφιλελεύθερη δεξιά της ΝΔ και για το μέτωπο δημοκρατικών δυνάμεων, κομμάτων και ανθρώπων, χωρίς το οποίο αυτή η εναλλακτική δεν μπορεί να υλοποιηθεί».
Παράλληλα, απευθύνεται και στα μέλη των Δημοκρατών σημειώνοντας ότι «έμαθα πολλά μέσα από τη συμπόρευσή μας, ζήσαμε πολλά και δύσκολα σε λίγο χρόνο και είμαι σίγουρη ότι θα ανταμώνουμε ξανά στους κοινωνικούς αγώνες».
Η ανακοίνωση του κόμματος: «Συμπορευτήκαμε με τη Γιώτα Πούλου από την ίδρυση του Κόμματος μας, μέχρι και χθες που κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή των Ελλήνων με τη σημαία των ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ. Ευχόμαστε να συνεχίσει σε όποιο μετερίζι κι αν βρεθεί τον αγώνα μας για τον τόπο, τους πολίτες της Βοιωτίας και για μια ΖΩΗ ΜΕ ΝΟΗΜΑ.».
Σημειώνεται ότι μετά τις πρόσφατες αποχωρήσεις του Μιχάλη Χουρδάκη και της Θεοδώρας Τζάκρη, μόνο η Ραλλία Χρηστίδου έχει μείνει στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη.



Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

