Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Μόνο στο 15minutes.gr: Ποιους από τη νέα γενιά βάζει μπροστά ο Νίκος Ανδρουλάκης – Ποιοι θα έχουν την «τύχη» Σκανδαλίδη (ονόματα)

Αποφασισμένος να διοικήσει το ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη με νέα πρόσωπα είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης, με τα παλιά στελέχη να περνούν σε δεύτερη μοίρα και εκτός πλάνου δημοσιότητας!
 
Οι στενοί του συνεργάτες είναι λίγο-πολύ γνωστοί:
 
-Ανδρέας Σπυρόπουλος και Στέφανος Ξεκαλάκης θα αναλάβουν κορυφαίες θέσεις στο κόμμα. Ο Α. Σπυρόπουλος προορίζεται για Γραμματέας του κόμματος, ενώ ο Στ. Ξεκαλάκης ενδέχεται να αναλάβει διευθυντής του πολιτικού γραφείου του νέου προέδρου του Κινήματος Αλλαγής.
 
-Ο Παναγιώτης Βλάχος, «μεταγραφή» από το «γεννηματικό μπλοκ», αναλαμβάνει γραμματέας επικοινωνίας, τομέα που γνωρίζει άριστα όπως εκ του αποτελέσματος φαίνεται!
 
-Ο Απόστολος Πάνας, ο 42χρονος βουλευτής από τη Χαλκιδική, προορίζεται για εκπρόσωπος Τύπου, εφόσον ο Νίκος Ανδρουλάκης, όπως επιμένει, δεν βρει γυναίκα για τη θέση του εκπροσώπου.
 
Οι πληροφορίες τον φέρουν να έχει κάνει πρόταση στη δημοσιογράφο Μαρία Σαράφογλου, πρόταση όμως που η γνωστή τηλεοπτική δημοσιογράφος την απέρριψε αμέσως.
 
-Στον τομέα της επικοινωνίας σημαντικό ρόλο θα παίξει ο Βαγγέλης Τσιόγκας, που είχε την ευθύνη του γραφείου Τύπου του Νίκου Ανδρουλάκη προεκλογικά, αλλά και ο Βασίλης Πανάγου, που επίσης έπαιξε σημαντικό ρόλο, ιδίως στον τομέα των σόσιαλ μίντια.
 
-Τις σχέσεις του με τα μέσα ενημέρωσης θα συνεχίσει να κρατά η δημοσιογράφος Ειρήνη Κωστάκη.
 
-Για το μαζικό χώρο κρατήστε το όνομα του επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής στα Επιμελητήρια Νίκου Mήλη, αλλά και του Γιάννη Σμέρου από την Περιφέρεια Αττικής.
 
Σε δεύτερη μοίρα οι παλαιοί
 
Υπενθυμίζεται ότι στην Κοινοβουλευτική Ομάδα η ανανέωση έχει προχωρήσει με την τοποθέτηση του Μιχάλη Κατρίνη αντί του Κώστα Σκανδαλίδη στη θέση του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, στη θέση δηλαδή του αντ΄ αυτού, αλλά και με την προσθήκη της Νάντιας Γιαννακοπούλου ως δεύτερη κοινοβουλευτική εκπρόσωπο.
Την «τύχη» Σκανδαλίδη, πάντως, αναμένεται να έχουν και άλλα παλαιά στελέχη, όπως οι Χρήστος Πρωτόπαπας και Μανώλης Όθωνας, στενοί συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά.
 
Ο μόνος έμπειρος ο Βαγγέλης Αργύρης;
 
Ο μόνος παλαιός που προς το παρόν τοποθετηθεί σε θέση-κλειδί φέρεται να είναι ο Βαγγέλης Αργύρης.
 
Ο πρώην βουλευτής Ιωαννίνων και πρώην υφυπουργός  -επί κυβερνήσεων Σημίτη- αναμένεται να τοποθετηθεί στη θέση του διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, της μόνης θέσης που δεν έχει «κλείσει» στο Κοινοβούλιο.
 
Ρόλο θα παίξουν επίσης, αλλά όχι στην πρώτη γραμμή, ο Νίκος Σαλαγιάννης, που παραμένει -τουλάχιστον προς το παρόν- Γενικός Διευθυντής του κόμματος, αλλά και ο Πάρης Κουκουλόπουλος, επί χρόνια πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ.
ΠΗΓΗ 15MINUTES.GR

    

 

Απόψεις

Ο πνευματικός κόσμος της Λαμίας και της Φθιώτιδας, θρηνεί την απώλεια του Ακαδημαϊκού δασκάλου Τριαντάφυλλου Παπαναγιώτου.Ο Τριαντάφυλλος Παπαναγιώτου ήταν δάσκαλος...
randomness