Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ο Λοβέρδος εντείνει τον ανταρτοπόλεμο – Δεν θα δώσει δικαίωμα για διαγραφή στον Ανδρουλάκη

Ιδιαίτερα προβληματισμένος φέρεται να είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος με την τακτική που ακολουθεί ο Νίκος Ανδρουλάκης, που κόβει κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αφήνοντας -εξ αντικειμένου- παράθυρο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.
 
Ο Ανδρέας Λοβέρδος αναμένεται να εντείνει τις επόμενες μέρες την κριτική του προς την ηγεσία του κόμματος, αν και όχι με  ολοκληρωμένη εναλλακτική πλατφόρμα, καθώς δεν έχε σκοπό ούτε να αμφισβητήσει ευθέως την ηγεσία, ούτε να διακινδυνεύσει με καμιά …διαγραφή!
 
Μόλις πριν λίγες ημέρες, για παράδειγμα, έθεσε τον πήχη των εκλογών με διπλάσιο ποσοστό από αυτό που πήρε η αείμνηστος Γεννηματά, δηλαδή στο 16-18%!
 
Στην κατεύθυνση αυτή, με την τακτική «μια στο καρφί και μια στο πέταλο» αναμένεται να κινηθεί το επόμενο διάστημα, αναλόγως και των εξελίξεων που θα υπάρχουν.
 
Οι γνωρίζοντες, πάντως, επιμένουν πως είναι αδύνατον ο Ανδρέας Λοβέρδος και βουλευτές που τον ακολουθούν να επιτρέψουν συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ. Και αν δεν κατορθώσουν να την επιτρέψουν, οι ίδιοι δεν θα συμμετέχουν σε αυτή.
 
Τις κινήσεις Λοβέρδου γνωρίζει ο Νίκος Ανδρουλάκης, με τις σχέσεις μάλιστα των δυο ανδρών να είναι κάτω του μηδενός!
 
ΠΗΓΗ 15MINUTES.GR