Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Οι νέοι υποψήφιοι και η κόντρα για το turkaegean

Από τη Δευτέρα έρχεται νέα φουρνιά γαλάζιων υποψηφίων. Το Μέγαρο Μαξίμου θα ανακοινώσει κυρίως στελέχη που διεκδικούν για πρώτη φορά σταυρό και θέλει να τους δώσει χρόνο να προετοιμαστούν.

Μάλιστα μεταξύ αυτών, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, θα είναι και πρόσωπα που προέρχονται από το κέντρο και κατεβαίνουν λόγω του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Κόντρα

Για να ξέρετε όσον αφορά το turkeagean τα βλέμματα να στέφονται στο υπουργείο Ανάπτυξης και τη γραμματεία Εμπορίου με τον αρμόδιο υπουργό Αδωνι Γεωργιάδη μάλιστα, όχι μόνο να έχει προχωρήσει σε ΕΔΕ αλλά και να ζητάει συγγνώμη για την εξέλιξη της κατάστασης, αλλά αν συνεχιστούν τα χτυπήματα θα ανοίξουν στόματα.

Και τα βέλη θα κατευθυνθούν λίγα μέτρα πιο πέρα , στη Βασιλίσσης Σοφίας.

Μάχη 

Ο πρωθυπουργός δεν πρόκειται να αφήσει χώρο στον ΣΥΡΙΖΑ να παίζει με τα εργασιακά όταν η δική του κυβέρνηση έχει ακολουθήσει φιλεργατικές πολιτικές.

Αυτός είναι και ο λόγος της συζήτησης στη Βουλή την Τετάρτη 6 Ιουλίου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αναδεικνύει το κοινωνικό πλαίσιο της κυβέρνησης. Βέβαια ο Αλέξης Τσίπρας θα αναβάσεις τους τόνους και αναμένεται σκληρό μπρά ντε φερ μεταξύ των δυο.

Μπορεί να θυμίζει και προεκλογική περίοδο η ερχόμενη Τετάρτη στη Βουλή υποστηρίζουν κάποιοι.

ΠΗΓΗ:15MINUTES.GR