Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

«ΠΑΤΡΙΔΑ» από τις στάχτες του… Φοίνικα, η νέα παρτίδα του Μπογδάνου και της Λατινοπούλου

Στρατηγός Μπογδάνος υποστράτηγος Λατινοπούλου, σύνθημα από τη Χούντα και λογότυπο γεμάτο ενέργεια και φλόγα και εγένετο «ΠΑΤΡΙΔΑ»

Εσπασε η καρδιά του ακροδεξιού από χαρά. Ξύπνησε με τη συντριπτική νίκη της νεοφασίστριας Μελόνι στην Ιταλία και πάνω που άνοιγε το κρασί στο μεσημεριανό τραπέζι για να το γιορτάσει του έφερε τα χαρμόσυνα νέα το πουλί… του twitter.

Μπογδάνος και Λατινοπούλου ιδρύουν «αληθινά δεξιό» (σσ μεσοτοιχία με το φασισμό) κόμμα. Το όνομα δε αυτού «ΠΑΤΡΙΔΑ», λέει ο ακροδεξιός και βουρκώνει νοσταλγώντας αλήστου μνήμης εποχές.

Διαβάστε επίσης – Μπογδάνος: «Προχωράμε δυνατά με τη Λατινοπούλου»

«Εδώ είναι ο παράδεισος» αναφωνεί, «και η κόλαση εδώ» συμπληρώνουν οι αντιφασίστες δημοκρατικοί πολίτες που δεν μπερδεύουν την πέμπτη με την όπισθεν τουλάχιστον στη ζωή.

Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια

«Οι αρχές μας ξεκάθαρες: Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια και Οικονομική Ελευθερία» ξεκαθαρίζει η τεράστια προσωπικότητα της πολιτικής -και όχι μόνο- Κωνσταντίνος Μπογδάνος, και ευτυχώς αυτά τα γράφει στο τουίτερ γιατί αν τα έλεγε με το γνωστό στόμφο που μιλάει στο ραδιόφωνο… τράβαγες και λίγο την κουρτίνα να δεις τι μεγέθους οχήματα κυκλοφορούν στους δρόμους.

Στο πλευρό του, ο άλλος τιτάνας της πολιτικής η Αφροδίτη Λατινοπούλου που προφανώς γλυκάθηκε από τη νίκη της Μελόνι.

Τα δύο αυτά τέρατα του πνεύματος, όπως πολλάκις έχουν αποδείξει μέσα από τις αναρτήσεις τους στα social media, αυτό είναι και το κύριο έργο άλλωστε που έχουν να επιδείξουν, θυσιάζονται για το καλό των Ελλήνων και πάνω από όλα της πατρίδας και τους προσφέρουν νέα πολιτική στέγη (καμαρούλα μια σταλιά προς το παρόν βέβαια γιατί είναι οι δυο τους, τα στελέχη και τα μέλη είναι ακόμη στο δρόμο…)

«Δεν συμβιβαζόμαστε. Μόνο αγωνιζόμαστε. Με σθένος και πίστη. Μαζί. Για την Ελλάδα και για το μέλλον των παιδιών μας» είναι «η μεγάλη ιδέα», το όραμα που ενώνει τα δύο αυτά νέα αμόλυντα ελληνόπουλα, που αγανακτισμένα πια από τους ριψάσπιδες της δεξιάς, που κατάντησαν προοδευτικοί, εγκαταλείποντας βασικές οπισθοδρομικές και επικίνδυνες ιδέες και αρχές των προηγούμενων αιώνων, καλούν τους ομοϊδεάτες τους στην ΠΑΤΡΙΔΑ.

Το «αληθινά δεξιό, συντηρητικό, αστικό κόμμα» που αποτελεί «το όχημα που θα μας οδηγήσει σε μέρες που ο Έλληνας και η Ελληνίδα θα είναι η πρώτη προτεραιότητα και θα ζουν με αξιοπρέπεια και ευμάρεια σε μια ισχυρή Ελλάδα» ξεκαθαρίζουν. (Κοινώς αν δεν είσαι Έλληνας και πατάς τα ιερά χώματα… με το μπαρδόν κιόλας… ψόφα.)

Ποίημα, με λόγο σαφή, μεστό, πειθαρχημένο και το καταστατικό του κόμματος «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ» και εν συντμήσει «ΠΑΤΡΙ.Δ.Α».

Ρίγη -και όχι συγκίνησης -όταν φτάνεις στην περιγραφή των μέσων για την επίτευξη του σκοπού του κόμματος:

«7.Η δημοκρατική και θεσμική καταπολέμηση του κομμουνισμού, του διεθνισμού, του κρατισμού, του αριστερισμού, του δικαιωματισμού, της woke ατζέντας και κάθε ιδεολογίας, αντίληψης και πρακτικής που περιορίζει την ελευθερία ανθρώπων και πολιτών, διχάζει την κοινωνία και λειτουργεί με άδικο, παράνομο, αντικοινωνικό, αντεθνικό και αντιπατριωτικό τρόπο» (πάρε να χεις…)

Για όσους δεν είναι ιστορικά αναλφάβητοι και όλα τούτα συνοδεύονται στο μυαλό τους από το σήμα κίνδυνος θάνατος που έχουν πάνω τα δηλητήρια για τα χωράφια (…της δημοκρατίας, της ελευθερίας, των δικαιωμάτων) αναφέρεται ότι στους σκοπούς του κόμματος μπήκαν στο κόπο να γράψουν –και αυτό ίσως να είναι η μόνη στιγμή που η έννοια της Δημοκρατίας βρήκε ρωγμή και μπήκε στο μυαλό τους- ότι «σκοπός του Κόμματος είναι η ανάληψη της εξουσίας δια παντός νομίμου και δημοκρατικού μέσου».

Τους «μαύρισε» το twitter

Οι κακοήθεις, γνωστοί ανθέλληνες twitterάδες δεν ήταν σε θέση να αντιληφθούν το μεγαλείο του πνεύματος και της θυσίας των δύο ελληνόπουλων και τους πέρασαν γενεές δεκατέσσερις…

Στο στόχαστρο από το λογότυπο του κόμματος που θυμίζει εταιρεία φυσικού αερίου, τομέας που ομολογουμένως ίσως να ήταν καλύτερα να ασχοληθούν για να μην βιάζουν και τη νοημοσύνη μας, τα έργα και οι ημέρες των δύο ηγετών του κόμματος, ενώ απαρατήρητο και ασχολίαστο δεν έμεινε ότι η ανακοίνωση του κόμματος συνέπεσε με την κακοκαιρία Bogdan.

Παρεμπιπτόντως ο Μπογδάνος εξηγεί ότι «το έμβλημα του Κόμματος αποτελείται από την λέξη “πατρίδα” σε κεφαλαία γραμματοσειρά και γαλάζιο χρώμα, με κορωνίδα της φλόγα που παραπέμπει στο διαχρονικό συντηρητικό σύμβολο του πυρσού και αποτελείται από τρεις επιμέρους γλώσσες φωτιάς, χρώματος κυανού, κόκκινου και γαλάζιου». Η εταιρεία Φυσικού Αερίου δεν ρωτήθηκε.

ΠΗΓΗ:IN.GR

 

    

 

Απόψεις

 01/12/2023ο Κίσιγκερ απέθανεΞεβρόμισεν ο τόποςΕιρήνης Νόμπελ κέρδισεΠου σκότωνε ανθρώπους.02/12Με επιστολική την ψήφοΔεν  χορταίνει η κοιλιάΛύστε της τιμής το...
randomness