Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Θεσσαλονίκη: Συνάντηση του Ν. Ανδρουλάκη με το δήμαρχο Κ. Ζέρβα

Με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα συναντήθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, σε υπαίθριο καφέ κοντά στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Τούμπα.

Στη διάρκεια της συζήτησης που είχαν ο κ. Ανδρουλάκης έθεσε το θέμα της ακρίβειας, λέγοντας ότι έρχεται "τσουνάμι ανατιμήσεων" καθώς και το ενδεχόμενο να προσφύγει η κυβέρνηση σε πρόωρες εθνικές εκλογές.

Ο κ. Ζέρβας ενημέρωσε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για το έργο κατασκευής του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ, την ανάπλαση της ευρύτερης περιοχής και τα έργα ασφαλτόστρωσης που πραγματοποιεί ο Δήμος Θεσσαλονίκης στην Τούμπα.

Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης Πέτρος Λεκάκης, οι βουλευτές Χάρης Καστανίδης, Απόστολος Πάνας, Κωνσταντίνα Αδάμου, ο πρώην υπουργός Γιάννης Μαγκριώτης, ο Κώστας Χρυσόγονος και στελέχη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, όπως οι Αντώνης Σαουλίδης, Πέννυ Δαλαμπούρα, Νίκος Ξουλούρης, Θανάσης Γλαβίνας, Γιώργος Πινακίδης κ.ά.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

    

 

Απόψεις

Σε μια εποχή κατά την οποία η ζωή του ανθρώπου συντρίβεται και θυσιάζεται στον βωμό της υλικής ευδαιμονίας,της τεχνοκρατίας, του στείρου ωφελιμισμού και του άγονου...
randomness