Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ο Κύργιος αποσύρθηκε από τουρνουά της Μελβούρνης λόγω άσθματος

 Ο Νικ Κύργιος αποσύρθηκε από τη διοργάνωση του Melbourne Summer Set ATP 250 λόγω άσθματος, όπως δήλωσαν σήμερα οι διοργανωτές.

 Ο Κύργιος, αγαπημένος του κοινού στο Melbourne Park, δεν έχει παίξει από τα τέλη Σεπτεμβρίου λόγω προβλημάτων στο γόνατο και έχει πέσει στην 93η θέση της κατάταξης, γεγονός που τον απέκλεισε από τη διεκδίκηση της αυστραλιανής ομάδας για το ATP Cup της στο Σίδνεϊ.
 Ο 26χρονος, ο οποίος έπαιξε μόνο 15 αγώνες το 2021, κερδίζοντας επτά από αυτούς, είχε προγραμματιστεί να αντιμετωπίσει σήμερα τον Σλοβάκο Άλεξ Μόλκαν στο Melbourne Park.

 Ο Κύργιος θα ξεκινήσει τώρα τη σεζόν του 2022 στο Sydney Tennis Classic την επόμενη εβδομάδα, αφού του δόθηκε κάρτα για τη διοργάνωση.
 «Λυπάμαι πραγματικά που αναγκάστηκα να αποχωρήσω από αυτήν την διοργάνωση Summer Set της Μελβούρνης. Αισθάνομαι εξαντλημένος και αδιαθεσία εδώ και τέσσερις ημέρες», είπε ο Κύργιος.

 «Έχω κάνει πολλά τεστ για την Covid-19 τις τελευταίες ημέρες, τα οποία όλα ήταν αρνητικά. Δεν αισθάνομαι 100%, οπότε πρέπει να κάνω αυτή την εβδομάδα για να είμαι έτοιμος για το Σίδνεϊ την επόμενη εβδομάδα.Ανυπομονούσα πραγματικά να ζήσω τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο εδώ στο σπίτι. Ανυπομονώ να επιστρέψω εκεί έξω και να σας δω όλους.»
 Το Australian Open θα ξεκινήσει στις 17 Ιανουαρίου.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

    

 

randomness