Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Χειμάρρα: Ο Φρέντι Μπελέρης παραμένει υποψήφιος δήμαρχος, λέει η Κεντρική Εκλογική Επιτροπή

Την προφυλάκιση του ομογενούς υποψήφιου δημάρχου Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη αποφάσισε χθες (13.05.2023) το δικαστήριο της Αυλώνας στην Αλβανία, ο οποίος πέρασε αυτόφωρο αφού συνελήφθη την Πέμπτη με την κατηγορία της εξαγοράς ψήφων εν όψει των σημερινών δημοτικών εκλογών στην Αλβανία. 

Ο υποψήφιος δήμαρχος Χειμάρρας μεταφέρθηκε στις φυλακές της πρωτεύουσας της Αλβανίας, όπου θα παραμείνει για τουλάχιστον 10 ημέρες.

Ωστόσο, σύμφωνα με το himara.grπου δημοσιεύει ανακοίνωση της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής, ο Φρέντι Μπελέρης παραμένει υποψήφιος δήμαρχος Χειμάρρας: 

Η προφυλάκιση Μπελέρη προκάλεσε ένταση στις διπλωματικές σχέσεις Ελλάδας και Αλβανίας, με το ΥΠΕΞ να κάνει λόγο για «σκανδαλώδη απόφαση εάν τα στοιχεία δεν είναι αδιάσειστα».

ΠΗΓΗ NEWSIT

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.