Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ο Ερντογάν ειρωνεύεται την Ευρώπη: Μοιράζουν κουβέρτες και παπλώματα στα Κοινοβούλια…εμείς δεν έχουμε πρόβλημα

 Με ειρωνείες αντιμετώπισε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, τα ενεργειακά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ευρώπη, καθώς η Ρωσία έχει διακόψει ουσιαστικά την τροφοδοσία της Ευρωπαϊκής Ενωσης με φυσικό αέριο και η ήπειρος μπορεί να βρεθεί με διακοπές ρεύματος και έλλειψη αερίου για την θέρμανση, στη διάρκεια του χειμώνα. 

Ο Τούρκος Πρόεδρος ήθελε να τονίσει πόσο προστατευμένη είναι η Τουρκία από τον κίνδυνο να μείνει χωρίς αέριο- χάρη στην απρόσκοπτη παροχή φυσικού αερίου από τον φίλο του Ταγίπ Ερντογάν Βλαδίμιρο Πούτιν- αλλά δεν μπόρεσε να κρύψει την αντιπάθειά του για τη Δύση και να κατηγορήσει εμμέσως την Ευρωπαϊκή Ενωση ότι μόνη της προκάλεσε το πρόβλημα, αφού ήρθε σε αντιπαράθεση με τη Μόσχα για την Ουκρανία. 

"Αυτοί μοιράζουν κουβέρτες και παπλώματα στα Κοινοβούλια" ήταν η χαρακτηριστική του φράση, ενώ εμείς (η Τουρκία) δεν έχουμε πρόβλημα.

"Όλες οι χώρες της Ευρώπης συζητούν και σκέφτονται, τι θα κάνουμε και πως θα περάσουμε τον χειμώνα", είπε στους ακροατές του ο Ταγίπ Ερντογάν. "Όμως, με τη βοήθεια του Θεού, εμείς έχουμε τέτοιο πρόβλημα; Όχι! Βλέπετε τις εκκλήσεις που γίνονται σε επίπεδο ηγετών κρατών για εξοικονόμηση ενέργειας. Εδώ στα κοινοβούλια τους μοιράζουν κουβέρτες και παπλώματα", ανέφερε ειρωνικά, με ένα πλατύ χαμόγελο να σχηματίζεται στα χείλη του.

Πηγή: thetoc.gr

 

    

 

Απόψεις

Σε μια εποχή κατά την οποία η ζωή του ανθρώπου συντρίβεται και θυσιάζεται στον βωμό της υλικής ευδαιμονίας,της τεχνοκρατίας, του στείρου ωφελιμισμού και του άγονου...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness