Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Ο πρόεδρος Αούν κατηγορεί τη Χεζμπολάχ ότι θέλει να προκαλέσει το τέλος του Λιβάνου για λογαριασμό του Ιράν

Ο πρόεδρος του Λιβάνου Ζοζέφ Αούν κατηγόρησε σήμερα τη Χεζμπολάχ ότι θέλει να προκαλέσει «την κατάρρευση» του Λιβάνου για λογαριασμό του Ιράν και τάχθηκε υπέρ της διεξαγωγής «απευθείας» διαπραγματεύσεων με το Ισραήλ για να τερματιστεί ο πόλεμος.

Κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης μέσω βιντεοδιάσκεψης με τους επικεφαλής των ευρωπαϊκών θεσμών, ο Λιβανέζος ηγέτης είπε πως «εκείνοι που εκτόξευσαν πυραύλους» εναντίον του Ισραήλ ήθελαν να «προκαλέσουν την κατάρρευση του Λιβάνου (...) για λογαριασμό του Ιράν και αυτό εμείς το αποτρέψαμε».

Η φιλοϊρανική Χεζμπολάχ οδήγησε τη χώρα στον περιφερειακό πόλεμο με το Ιράν τη 2α Μαρτίου εκτοξεύοντας πυραύλους εναντίον του Ισραήλ.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.