Πάνω από ένα εκατ. δολάρια οι εισπράξεις του μιούζικαλ «A Beautiful Noise»
Από την πρώτη εβδομάδα που ξεκίνησε το βιογραφικό μιούζικαλ για τον Νιλ Ντάιαμοντ «A Beautiful Noise» έκανε εισπράξεις πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια με πληρότητα 91% των θέσεων του θεάτρου Broadhurst στο Μπρόντγουεϊ, σύμφωνα με το «the Broadway League».
Ο διάσημος καλλιτέχνης, συνοδευόμενος από την οικογένειά του, ήταν στην πρεμιέρα και χειροκροτήθηκε από ένα όρθιο κοινό, ειδικά όταν έπεσε η αυλαία και τραγούδησε ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του, το «Sweet Caroline».
Η νέα θεατρική παραγωγή ακολουθεί το ταξίδι του Αμερικανού τραγουδιστή, τον οποίο υποδύεται ο Ουίλ Σουένσον (Will Swenson) στα πρώτα χρόνια του και στη συνέχεια ο Μαρκ Γιακόμπυ (Mark Jacoby) από το Μπρούκλιν μέχρι την κατάκτηση της δόξας και του τίτλου ενός από τους πιο εμπορικούς μουσικούς όλων των εποχών, σύμφωνα με το Deadline.
ΠΗΓΗ:ΑΠΕ