Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Στους 21 οι νεκροί από την τρομοκρατική επίθεση σε ξενοδοχείο στο Ναϊρόμπι

Στους 21 ανέρχεται ο αριθμός των ανθρώπων που σκοτώθηκαν σε επίθεση που εξαπέλυσαν μέλη της εξτρεμιστικής, ισλαμιστικής οργάνωση αλ Σεμπάμπ της Σομαλίας εναντίον ενός ξενοδοχειακού συγκροτήματος στο Ναϊρόμπι της Κένυας.

Ο αρχηγός της κενυατικής αστυνομίας Τζόζεφ Μπόινετ με δηλώσεις του στην τηλεόραση τόνισε ανάμεσά στους νεκρούς βρίσκεται και ένας αστυνομικός που πριν συγκαταλεγόταν στους τραυματίες της επίθεσης.

Δεκαέξι από τους νεκρούς, συμπεριλαμβανομένου του αστυνομικού, ήταν Κενυάτες, καθώς και ένας Βρετανός, ένας Αμερικανός και τρεις με καταγωγή από αφρικανικές χώρες, η υπηκοότητα των οποίων δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί.

Δύο ύποπτοι έχουν επίσης συλληφθεί ως βοηθοί των δραστών, πρόσθεσε.

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness