Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

 

Κομισιόν: «Το μόνο σενάριο στο οποίο εργαζόμαστε βασίζεται στην παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ»

«Το μόνο σενάριο επί του οποίου εργάζεται η Ευρωπαϊκή Επιτροπή βασίζεται στη σταθερή παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ» δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος Τύπου, Μίνα Αντρέεβα, κληθείσα να σχολιάσει τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, κληθείσα να σχολιάσει ποια στάση θα τηρήσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εάν η Ελλάδα οδηγηθεί σε βουλευτικές εκλογές, η κ. Αντρέεβα σημείωσε ότι η δέσμευση της Επιτροπής στις προσπάθειες των ελληνικών Αρχών και του ελληνικού λαού έχει υπάρξει απολύτως σαφής, κάτι το οποίο, όπως είπε, αποτυπώθηκε και στην ανακοίνωση της περασμένης εβδομάδας.

Η κ. Αντρέεβα υπενθύμισε ότι αυτήν τη στιγμή ο επίτροπος Οικονομίας, Πιέρ Μοσκοβισί, βρίσκεται στην Αθήνα και παρέπεμψε στις δηλώσεις που θα γίνουν εκεί. Επίσης, τόνισε ότι το μόνο σενάριο πάνω στο οποίο εργάζεται η Ευρωπαϊκή Επιτροπή βασίζεται στη σταθερή παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη.


(ΑΠΕ)


    

 

Απόψεις

➥ Eικόνες από τις όμορφες εκδηλώσεις, που διοργάνωσαν οι Σύλλογοι Γυναικών Αμφίκλειας, Ελάτειας και Κάτω Τιθορέας για να τιμήσουν την γιορτή της Μητέρας.

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness