Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Φιλοζωικό Σύλλογο Φθιώτιδας

 
Με νέο διοικητικό συμβούλιο , συνεχίζει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας τον αγώνα του για την προστασία και καλύτερη περίθαλψη των ζώων . Σκέψεις γ
Παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν λόγω της πανδημίας η συμμετοχή στις εκλογές ηταν μεγάλη . 
Η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη τάξη και με όλες τις προβλεπόμενες από το νόμο συνθήκες. Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο εκλέχτηκαν οι : 
Φούκα Κων/να, Μακρή Αλεξάντρα, Καραγιάννη Χρυσάνθη, Ρένιος Ηλίας, Καλτσά Κων/α, Κωσταρέλος Θωμάς, Σιούτα Βίκη και  αναπληρωματικοί οι : Βότση Μαρία, Μυλωνά Γεωργία και Παπαγιάννη Ιωάννα.
 
Το γεγονός οτι νέα άτομα διεκδίκησαν και εκλέχτηκαν στο νέο Δ.Σ. είναι μια αισιόδοξη προοπτική , δηλώνει η απερχόμενη πρόεδρος Αγγέλα Μπαρτσώκα . 
''Εμείς οι παλιότεροι οφείλουμε να στηρίξουμε, και όσον αφορά εμένα τουλάχιστον δεσμεύομαι ότι θα το κάνω, τους εκλεγμένους .
Είναι καιρός να υπάρξει νέο αίμα, φρέσκες ιδέες και μεγαλύτερη μαχητικότητα για το καλό τόσο των ζώων όσο και της συγκατοίκησης μας σ αυτή την πόλη.
Πολλά συγχαρητήρια στους εκλεγμένους''. 
 

 

    

 

Απόψεις

Μπορεί όλες οι δημοσκοπήσεις να καταγράφουν την αδιαμφισβήτητη πρωτοκαθεδρία της Ν.Δ. στην εκτίμηση ψήφου και την υπεροχή του Κ. Μητσοτάκη, ωστόσο κάποιοι κυβερνητικοί...