Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Ν. Πόποσκι: Για τα Σκόπια δεν είναι σημαντικό ποιος θα επικρατήσει στις επερχόμενες εκλογές στην Ελλάδα

Για την ΠΓΔΜ δεν είναι σημαντικό ποιος θα επικρατήσει στις επερχόμενες εκλογές στην Ελλάδα, παρότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα που εκμεταλλεύτηκε λιγότερο το θέμα του ονόματος για εσωτερικές πολιτικές σκοπιμότητες, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας Νίκολα Πόποσκι. 

«Για εμάς δεν είναι σημαντικό ποιος θα νικήσει στις εκλογές στην Ελλάδα, παρότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα που εκμεταλλεύτηκε λιγότερο το ζήτημα της ονομασίας για εσωτερικές πολιτικές σκοπιμότητες.

Για εμάς, το σημαντικό είναι ο σεβασμός του Διεθνούς Δικαίου και η διαμόρφωση κλίματος και ετοιμότητας στους άλλους παράγοντες να μην επιτρέψουν να συνεχιστεί η αδιάφορη στάση της Ελλάδας για την επίλυση του ζητήματος» ανέφερε ο κ. Πόποσκι, σε συνέντευξή του στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της ΠΓΔΜ "ΜΙΑ".


(ΑΠΕ)


 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness