Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Εκτεταμένη διασπορά κρουσμάτων κορωνοιού διαπιστώνεται στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας --Νέο αρνητικό ρεκόρ με 42 κρούσματα στη Φθιώτιδα

Εκτεταμένη διασπορά κρουσμάτων κορωνοιού διαπιστώνεται στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας , γεγονός που προκαλεί εντονη ανησυχία στις υγειονομικές αρχές . Αφόρητη η πίεση που δέχονται τα Νοσοκομεία και ολες οι Μονάδες Υγείας των πέντε νομών , ενω σε κατάσταση συναγερμού είναι οι γιατροί στο Νοσοκομείο της Λαμίας καθώς ο αριθμός των διασωληνωμένων τείνει να ξεπεράσει τα ορια αντοχής του συστήματος υγείας .Αρνητικό ρεκόρ σημείωσε η Φθιώτιδα, όπου εντοπίστηκαν 42 άτομα θετικά στον ιό.
Συνολικά 31 κρούσματα εντοπίστηκαν στη Λαμία και τα υπόλοιπα κατανέμονται σε Στυλίδα , Δομοκό , Αμφίκλεια, Κάτω  Τιθορέα και Δήμο Μακρακώμης .   Εκτεταμένη διασπορά κρουσμάτων κορονοιού , διαπιστώθηκε και στην Κοινότητα Ραπτόπουλου Ευρυτανίας . Μετά από επιδημιολογική σάρωση που έγινε στην τοπική κοινότητα  αποφασίστηκε η συνδρομή της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και του ΕΟΔΥ προκειμένου να περιχαρακωθεί η επέκταση των κρουσμάτων.
Ο Δήμος Αγράφων με ανακοινωσή του καλεί τους  πολίτες της τοπικής κοινότητας Ραπτοπούλου να συνεργαστούν με τις αρμόδιες αρχές για να διασφαλιστεί η επιτυχία της υγειονομικής παρέμβασης.

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.