Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Αγωνία στην Λίβερπουλ για τον Ελιοτ

Η Λίβερπουλ ήταν σαφώς καλύτερη και πήρε τη σημαντική νίκη στην έδρα της Λιντς με 3-0, για την 4η αγωνιστική της Premier League. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ήταν καταιγιστική, αλλά η χθεσινή απόδοση και νίκη είχαν πικρή γεύση, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του Χάρβεϊ Ελιοτ. Ο 18χρονος Αγγλος μέσος τραυματίστηκε σοβαρά στον αριστερό αστράγαλο και αποχώρησε με φορείο από το «Ελαν Ρόουντ». Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν μπορούσε να κρύψει τη στεναχώρια του: 


    «Θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις και θα δούμε. Σίγουρα είναι ένας σοβαρός τραυματισμός», δήλωσε σχετικά ο Γερμανός τεχνικός. Να σημειωθεί πως ο Ελιοτ, από τα μεγαλύτερα νέα ταλέντα του αγγλικού ποδοσφαίρου, ξεκίνησε βασικός στο χθεσινό ματς, όπως και σε προηγούμενα, με τον Κλοπ να δηλώνει το καλοκαίρι πως «αυτή η σεζόν ανήκει στον Χάρβι», δείχνοντας πόσο εκτιμά τα αγωνιστικά προσόντα του. 


    Σήμερα ο Ελιοτ θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις και θα διαπιστωθεί ο χρόνος αποθεραπείας του. Οι πρώτες, πάντως, εκτιμήσεις κάνουν λόγο για επέμβαση και πολύμηνη απουσία από τα γήπεδα.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

    

 

Απόψεις

Μπορεί όλες οι δημοσκοπήσεις να καταγράφουν την αδιαμφισβήτητη πρωτοκαθεδρία της Ν.Δ. στην εκτίμηση ψήφου και την υπεροχή του Κ. Μητσοτάκη, ωστόσο κάποιοι κυβερνητικοί...
randomness