Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

 

Γ' Βραβείο Ποιήματος στον μαθητή του Γυμνασίου Νέου Μοναστηρίου Θεόδωρο Τζιώρα

Η βροχή συνεχίζεται!...αλλά και τα βραβεία πέφτουν βροχή για το Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις Νέου Μοναστηρίου ! Αυτή τη φορά, ο μαθητής της Γ΄ Γυμνασίου Θεόδωρος Τζιώρας, ειδοποιήθηκε από την μεγαλύτερη ένωση λογοτεχνών Ελλάδας,την Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών ,ότι κέρδισε στον 7ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ποίησης "Παύλου Ναθαναήλ " που διοργάνωσε για το 2022, το Γ' Βραβείο Ποιήματος -μαζί με χρηματικό έπαθλο-για το ποίημα του, ΑΠΕΡΑΤΩΤΗ ΠΑΛΗ !
Αξίζει να σημειωθεί,ότι ο διαγωνισμός είχε μόνο μία κατηγορία,στην οποία συμμετείχαν και ενήλικες μέχρι 35 χρόνων και για να είναι αδιάβλητος διεξήχθη με ψευδώνυμο ενώ ο Θεόδωρος φαίνεται ότι είναι μάλλον ο μικρότερος σε ηλικία που έχει βραβευτεί από την Ε.Ε.Λ σε τόσο υψηλό επίπεδο! Πρόεδροι της εταιρίας Ελλήνων λογοτεχνών διετέλεσαν ο Γρηγόρης Ξενόπουλος, ο Νίκος Καζαντζάκης, ο Άγγελος Σικελιανός, ο Μιλτιάδης Μαλακάσης, ο Νίκος Βέης και άλλοι ενώ σήμερα είναι ο σπουδαίος ποιητής Κώστας Καρούσος! 
 
Στη φωτογραφία ο μαθητής Θεόδωρος Τζιώρας ,μαζί με τις δύο φιλολόγους του στην υπέροχη βιβλιοθήκη του Γυμνασίου τους,την Ασπασία Τσινούλη -υπεύθυνη των διαγωνισμών- και την Μελίνα Τσιανάκα, που τον στηρίζουν στις προσπάθειές του και τον παρoτρύνουν να γράφει και να παίρνει μέρος στους διαγωνισμούς!
Η βράβευση θα γίνει στην Αθήνα στις 19 Ιουνίου 2022 και ώρα 11 το πρωί . 

    

 

Απόψεις

➥ Eικόνες από τις όμορφες εκδηλώσεις, που διοργάνωσαν οι Σύλλογοι Γυναικών Αμφίκλειας, Ελάτειας και Κάτω Τιθορέας για να τιμήσουν την γιορτή της Μητέρας.

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness