Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΕ Η ΛΑΡΥΜΝΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΡΑΤΙΑΚΟ, ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟ

Τον υποβιβασμό της στη Β' Κατηγορίας της επόμενης σεζόν, γνώρισε και μαθηματικά σήμερα η Προοδευτική Λάρυμνας η οποία στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Α' Κατηγορίας της ΕΠΣ Φθιώτιδας, γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα με 5-0 από τον Παμμωλιακό και έμεινε στους 21 πόντους.

Έτσι η λοκρική ομάδα, έμεινε στο -4 από τον 16ο της βαθμολογίας, Μαγνησιακό, απόσταση που φυσικά δεν μπορεί να καλύψει στη μία αγωνιστική που μένει μέχρι το φινάλε της σεζόν και έτσι μαζί με τον Αχιλλέα Δομοκού αποτελούν το ζευγάρι που υποβιβάζονται.

Στο “Αλέκος Παπαγεωργίου” των Καλυβίων, ο Παγκρατιακός πήρε τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη, που ουσιαστικά του χάρισε την παραμονή στην κατηγορία, αφού επικράτησε του Καλαποδίου με 2-0. Έτσι η ομάδα του Κώστα Τσαπραζλή, ανέβηκε στη 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα και τους 27 βαθμούς, αφού εκμεταλλεύθηκε με τον καλύτερο τρόπο, την ήττα του Μαγνησιακού από τη Δάφνη Λιβανατών με 1-0 στο γήπεδο της Νέας Μαγνησίας. Πλέον η ομάδα του Τάκη Μπατζελή, στην τελευταία αγωνιστική πρέπει να κερδίσει στον Άγιο Κωνσταντίνο τον Άρη και ταυτόχρονα να ηττηθεί ο Παγκρατιακός στο Μώλο, για να περάσει αυτή στην 15η θέση και να κερδίσει την απευθείας παραμονή. Αλλιώς σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, θα μείνει στη 16η θέση της βαθμολογίας και μετά θα εξαρτάται η σωτηρία της από το τι θα κάνει η Μαλεσίνα στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Γ' Εθνική.

Στα άλλα ματς, η πρωταθλήτρια Μαλεσίνας πραγματοποίησε με τον καλύτερο τρόπο τη φιέστα της για την κατάκτηση του τίτλου επικαρατώντας με 3-1 του Νέου Κρικέλλου ενώ τα Καμένα Βούρλα, συνέτριψαν με 4-0 τη Στυλίδα.

Στο γήπεδο της Ανθήλης, ο Ολυμπιακός Λαμίας επιβλήθηκε με 1-0 της Ένωσης 2010, η Αταλάντη αποχαιρέτησε με νίκη τη σεζόν (αφού την τελευταία αγωνιστική δεν έχει αγώνα ελέω Αχιλλέα Δομοκού) επικρατώντας 3-1 του Ευρυτανικού ενώ το Αράνι πήρε το “τρίποντο” με 3-2 επί του Κηφισσού Κάτω Τιθορέας. Τους τρεις βαθμούς άνευ αγώνα λόγω Αχιλλέα Δομοκού, πήρε ο Άρης Αγίου Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 33ης αγωνιστικής:

Μαγνησιακός-Δάφνη Λιβανατών 0-1

Ολυμπιακός Λαμίας-Ένωση 2010 1-0

Αταλάντη-Ευρυτανικός 3-1
Προοδευτική Λάρυμνας-Παμμωλιακός 0-5
Καμένα Βούρλα-Στυλίδα 4-0
Παγκρατιακός-Καλαπόδι 2-0
Αρχάνι-Κηφισσός Κ. Τιθορέας 3-2
Μαλεσίνα-Νέο Κρίκελλο 3-1
Άρης Αγ. Κων/νου-Αχιλλέας Δομοκού 3-0 α.α.

Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ για τους αγώνες της 33ης αγωνιστικής στο φύλλο της Τρίτης (21/4) του “Λ.Τ.”

 

Φωτογραφίες

    

 

randomness