Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Στα χέρια του Τζόρτζεβιτς το «τιμόνι» του Παναθηναϊκού

Νέος προπονητής του Παναθηναϊκού είναι ο Αλεξάνταρ (Σάσα) Τζόρτζεβιτς, ο οποίος συμφώνησε με την προσφορά που του έκαναν οι κυπελλούχοι Ελλάδας και έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του.  Η πρόσληψή του ανακοινώθηκε επίσημα από την ΚΑΕ και ο Σέρβος τεχνικός αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των «πρασίνων» μέχρι το 2017, ενώ στο πλευρό του θα βρίσκονται οι άμεσοι συνεργάτες του, Μίλαν Μίνιτς, Γκόραν Μπιέντοφ και Σάνι Μπετσίροβιτς.

«Θέλω να ευχαριστήσω όσους με εμπιστεύτηκαν, ώστε να πάρω αυτή την ευκαιρία, καθώς αποτελεί τιμή και προνόμιο να εργάζεσαι στον Παναθηναϊκό. Πλέον βρίσκομαι στον πάγκο ενός κλαμπ που ανήκει στην ελίτ και αισθάνομαι τιμή, αλλά και ενθουσιασμό, ώστε να ξεκινήσω αυτό το ταξίδι», δήλωσε ο νέος προπονητής της ομάδας.

Ο Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς γεννήθηκε στις 26 Αυγούστου 1967 στο Βελιγράδι και ως προπονητής έχει καθίσει στον πάγκο της Αρμάνι Μιλάνο (2006-07) και της Μπένετον Τρεβίζο (2011-12), ενώ είναι και θα παραμείνει προπονητής της Εθνικής Σερβίας, την οποία οδήγησε στην 2η θέση του Μουντομπάσκετ το 2014.



(ΑΠΕ)


 

    

 

Απόψεις