Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

 

Στις Βρυξέλλες ο Περιφερειάρχης για το νέο ΕΣΠΑ !

Με τον επικεφαλής του τμήματος Ελλάδας - Κύπρου της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Αστικής Πολιτικής  της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Ρασμούσεν  και τους συνεργάτες του, συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός . 
Αντικείμενο της συζήτησης ηταν το νέο ΕΣΠΑ 2021-2027 και εστιάστηκε τόσο στους γενικούς στόχους (ύψος προσκλήσεων, εντάξεων, απορροφήσεων), όσο και στις ειδικότερες δράσεις και πολιτικές, όπως οι Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις . (Ασωπός, Οιδίπους, βόρεια Εύβοια, Σπερχειός, ορεινές και μειονεκτικές περιοχές, ΒΑΑ μεγάλων πόλεων), το φυσικό αέριο, τα οδικά έργα, η σχολική στέγη, ο Πολιτισμός, η Πολιτική Προστασία, η ενεργειακή αναβάθμιση και τα προγράμματα στήριξης της επιχειρηματικότητας.
Ο ευρωπαίος αξιωματούχος συνεχάρη την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για την απόλυτα επιτυχή ποσοτικά και ποιοτικά ολοκλήρωση του ΠΕΠ 2014-2020!

    

 

Απόψεις

➥ “Η εποχή μας χρειάζεται την συμπόρευση Εκκλησίας, Πολιτείας, Χριστιανισμού και Ελληνισμού”. Το μήνυμα αυτό μετέδωσε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος κατά την...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness