Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Μήνυμα Πολιτικής Προστασίας Φθιώτιδας : Αποφύγετε τις ασκοπες μετακινήσεις

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η έκτακτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Φθιώτιδας στο νεοκλασικό κτήριο  στη πλατεία Ελευθερίας στη Λαμία.
Στην εκτακτη  συνεδρίαση του Σ.Ο.Π.Π., εξετάστηκαν θέματα που αφορούν τον σχεδιασμό και τις δράσεις της Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων  ενόψει της  κακοκαιρίας, όπου προβλέπεται επιδείνωση του καιρού έως αργά το απόγευμα σήμερα Πέμπτη (04-07-24) με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και τοπικές χαλαζοπτώσεις.
       Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η ενεργοποίηση και ο συντονισμός του μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας, η ανάληψη πρωτοβουλιών για την ασφάλεια των πολιτών, ιδιαίτερα στις ζώνες υψηλής επικινδυνότητας, και η προετοιμασία με κάθε διαθέσιμο μέσο για την αντιμετώπιση καταστάσεων που μπορεί να επιφέρει η επικείμενη κακοκαιρία. 
Οι αρμόδιοι καλούν  τους πολίτες να είναι πολύ προσεκτικοί, να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις στις περιοχές που εκδηλώνονται τα έντονα φαινόμενα και να μεριμνήσουν για τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων αυτοπροστασίας, για την ελαχιστοποίηση των κινδύνων που ενδεχομένως να προκύψουν, όπως προβλέπει η Πολιτική Προστασία.

    

 

Απόψεις

Γράφει ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣΣε σχέση με τα επίκαιρα θέματα δημόσιου ενδιαφέροντος, οι επερχόμενες εκλογές για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ δε μπορεί παρά...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.