Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και η Μαδρίτη είναι έτοιμη για την παρουσίαση του Μπαπέ


    Κορυφώνεται σήμερα ο «παροξυσμός» στη Μαδρίτη με τον Κιλιάν Μπαπέ. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ ανακοίνωσε επίσημα πως εξαντλήθηκαν, μέσα σε δύο ημέρες, όλα τα εισιτήρια για την παρουσίαση του Γάλλου σούπερ σταρ, που θα γίνει το μεσημέρι (13:00 ώρα Ελλάδας)στο στάδιο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», παρουσία 80 χιλιάδων φιλάθλων. 
    Ο Μπαπέ πέρασε σήμερα το πρωί με επιτυχία από τις ιατρικές εξετάσεις και σε λίγη ώρα θα φθάσει στα γραφεία της «βασίλισσας». 
    Τα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η σημερινή παρουσίαση του Μπαπέ θα δημιουργήσει νέο ρεκόρ προσέλευσης, καθώς το 2009 όταν αποκτήθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο τουλάχιστον 60 χιλιάδες οπαδοί των Μαδριλένων βρέθηκαν στο «Μπερναμπέου» για να υποδεχθούν τον Πορτογάλο σταρ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
    Στο μεταξύ συνεχίζεται με εντυπωσιακούς ρυθμούς η πώληση της φανέλας του Μπαπέ, με το νούμερο «9», και η ισπανική εφημερίδα «ΑS» αναφέρει πως υπάρχει ήδη καθυστέρηση παράδοσης ενάμιση μήνα! Ετσι όποιος αγοράσει μια φανέλα σήμερα πιθανότατα να μην τη λάβει μέχρι την εβδομάδα του ντεμπούτου στο «Μπερναμπέου» (25 Αυγούστου, στις 18:00, κόντρα στη Βαγιαδολίδ). 

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

    

 

randomness