Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

«Σπαρτιάτες»: Καταγγέλλουμε τη μεθόδευση της κυβέρνησης για το «βόλεμα» της κ. Φουντεδάκη στην Ανεξάρτητη Εθνική Αρχή Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής

«Πρωτόγνωρες καταστάσεις για την πολιτική ζωή της χώρας! Βουλευτές ενημερώθηκαν τα μεσάνυχτα ότι η κυβέρνηση αναβάλλει τη συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, λίγες ώρες πριν από την έναρξη της και σαφώς παραβιάζει τις βασικές αρχές της λειτουργίας του κοινοβουλίου», ισχυρίζεται το κόμμα «Σπαρτιάτες» με σημερινή ανακοίνωσή του.

Παράλληλα, οι «Σπαρτιάτες» αναφέρουν: «Το θέμα δεν είναι όμως ότι αναβλήθηκε αλλά γιατί συνέβη αυτό. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να τοποθετήσει την καθηγήτρια κ. Κατερίνα Φουντεδάκη επικεφαλής της Ανεξάρτητης Εθνικής Αρχής Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής. Μόνο που η συγκεκριμένη κυρία δεν ήταν μία τυχαία επιλογή, αλλά η συντάκτρια του νόμου για τον γάμο των ομοφυλοφίλων, που η ψήφισή του προκάλεσε αντιδράσεις σε όλη την Ελλάδα. Οι αντιδράσεις προς το πρόσωπο της κ. Φουντεδάκη από κυβερνητικούς βουλευτές, ειδικά μετά το φιάσκο των ευρωεκλογών και την καθίζηση του κόμματος, ήταν μεγάλες και η εκλογή της μάλλον επίφοβη με αποτέλεσμα η ΝΔ να αναβάλει την προγραμματισμένη συνεδρίαση, για να βρει άλλους πρόθυμους για να ψηφίσουν. Οι ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ καταγγέλλουν αυτή τη μεθόδευση για το βόλεμα της εν λόγω κυρίας, όπως κατήγγειλαν και καταψήφισαν το επαίσχυντο ΛΟΑΤΚΙ νομοσχέδιο της ΝΔ κάτι που έγινε η αιτία να δεχθούμε επιθέσεις. Όμως ούτε τότε κάναμε πίσω ούτε και τώρα θα σιωπήσουμε!».

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

    

 

randomness