Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου... 120.000€ από το Δήμο Λαμιέων στο Ράλι Ακρόπολις!

Με το ποσό των 120.000 ευρώ θα συμμετάσχει ο Δήμος  στην διοργάνωση του Ράλι Ακρόπολις τον προσεχή Σεπτέμβριο στη πόλη της Λαμίας.

Την απόφαση αυτή πήρε χθες το βράδυ το Δημοτικό συμβούλιο Λαμίας στα πλαίσια της αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δήμου.

Με την εισήγηση του Αντιδημάρχου Γιάννη Ρούλια συμφώνησε η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας με τον πρώην Δήμαρχο Θύμιο Καραΐσκο να υπενθυμίζει οτι θα χρειαστεί συνεχής αγώνας για να παραμείνει το Ράλι Ακρόπολις στη πόλη της Λαμίας γιατί τίποτα δεν είναι δεδομένο και αυτονόητο αφου στη μάχη της διεκδίκησης της διοργάνωσης εχουν μπεί και αλλες πόλεις.

«Το Ράλι Ακρόπολις, σημείωσε ο κ. Καραΐσκος, είναι μια διοργάνωση που τιμά την πόλη μας, δόθηκε μάχη για να ερθει και να παραμείνει στον τόπο μας αλλά τίποτα δεν είναι δεδομένο και δεν υπάρχουν περιθώρια για εφησυχασμό γι αυτό  θα πρέπει να συνεχίσουμε να διεκδικούμε την παραμονή του ράλι Ακρόπολις».

Από την πλευρα του ο Δήμαρχος Πανουργιάς Παπαϊωάννου μεταφέροντας στο Δημοτικό Συμβούλιο κάποιες ενστάσεις της Οργανωτικής Επιτροπής για το αν θα μπορεί να συνεχιστεί  η διοργάνωση του Ράλι Ακρόπολις στην Λαμία απο τη στιγμή που θα εξελίσσονται παράλληλα και τα εργα ανάπλασης της ΠΕΛ, εξέφρασε επιφυλάξεις λέγοντας οτι επρεπε να είχαμε αντιμετωπίσει νωρίτερα το πρόβλημα με κάποιες εναλλακτικές λύσεις.

Στην εισηγησή του ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Ρούλιας επέκρινε την προηγούμενη Δημοτική Αρχή γιατί δεν είχε προβλέψει μεγαλύτερο κονδύλι στον προυπολογισμό για το Ράλι Ακρόπολις, με τον  πρώην Δήμαρχο Θύμιο Καραΐσκο να απαντά στην κριτική  λέγοντας οτι η διαμόρφωση του προϋπολογισμού ήταν ευθύνη της σημερινής δημοτικής αρχής  και θα μπορούσε να υπάρξει μια πρόβλεψη για τη χρηματοδότηση του ράλι Ακρόπολις και τα επόμενα χρόνια.

Την εισήγηση για τη συμμετοχή του Δήμου στη διοργάνωση του Ράλι Ακρόπολις με το ποσό των 120.000 ευρώ καταψήφισε η δημοτική σύμβουλος Μαρία Αντωνίου απο την παράταξη της Παρέμβασης Πολιτών.

 

Διαβάστε περισσότερα στο φύλλο του "Λ.Τ." της Πέμπτης (1/8)

 

 

    

 

randomness