Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Συνελήφθη συνοριοφύλακας για κλοπές χρημάτων από σακίδια συναδέλφων του

Ο συνοριοφύλακας που ξάφριζε τα σακίδια των συναδέλφων του, για να μη γίνει αντιληπτός, δεν αφαιρούσε το σύνολο των χρημάτων αλλά μέρος αυτών.

Από την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος συνελήφθη συνοριοφύλακας, ο οποίος αφαιρούσε χρηματικά μικροποσά (10 και 20 ευρώ) από συναδέλφους του σε Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών.

Ο συνοριοφύλακας ομολόγησε 30 μικροκλοπές από σακίδια συναδέλφων του και -όπως είπε- το έκανε γιατί ήταν εθισμένος στον διαδικτυακό τζόγο

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία συναδέλφου του συλληφθέντος, οποίος αντελήφθη ότι του έλειπαν 20 ευρώ, ενώ ακόμα μία φορά είχε ερευνηθεί το σακίδιό του χωρίς να κλαπεί κάτι, όταν ήταν βάρδια μαζί με τον κατηγορούμενο, γι’ αυτό κατέφυγε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων.

Πώς τον έπιασαν

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, με εισαγγελική άδεια, παγίδευσαν με ηλεκτρονικά μέσα τον χώρο της συγκεκριμένης υπηρεσίας και έτσι διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος, ενώ βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία, εκμεταλλευόταν ολιγόλεπτη απουσία των συναδέλφων του, ερευνούσε τα ιδιωτικά σακίδιά τους και αφαιρούσε χρηματικά ποσά.

Μάλιστα, για να μη γίνει αντιληπτή η πράξη του, δεν αφαιρούσε το σύνολο των χρημάτων αλλά μέρος αυτών.

Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες χθες, όταν προχώρησε στην αφαίρεση 10 ευρώ από συνολικό ποσό 95 ευρώ που είχε προσημειωθεί για αυτόν τον σκοπό και είχε τοποθετηθεί στο σακίδιο αστυνομικού, ενώ επιχείρησε να κλέψει 50 ευρώ από άλλον συνοριοφύλακα, αλλά χωρίς επιτυχία.

Στους αδιάφθορους της ΕΛΑΣ ο συνοριοφύλακας ομολόγησε 30 μικροκλοπές από σακίδια συναδέλφων του και -όπως είπε- το έκανε γιατί ήταν εθισμένος στον διαδικτυακό τζόγο, όπως αναφέρει το ΑΠΕ.  Με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγείται ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα.

ΠΗΓΗ ΙΝ.GR

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων