Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Η... μπότα της Μπάϊλς στην τελετή «παράδοσης-παραλαβής» της Ολυμπιακής σημαίας

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες των Παρισίων ανήκουν στην Ιστορία, ενώ πλέον, την Ολυμπιακή σημαία «κρατά» το Λος Άντζελες, που θα φιλοξενήσει την κορυφαία διοργάνωση της υφηλίου. Στην σχετική διαδικασία παράδοσης-παραλαβής, η Σιμόν Μπάϊλς, στάθηκε στο πλευρό της δημάρχου της αμερικανικής μητρόπολης, Κάρεν Μπας, αλλά και του Τομ Κρουζ, ο οποίος πρωταγωνίστησε στην Τελετή Λήξης.

    Η Αμερικανίδα κορυφαία γυμνάστρια, η οποία κατέκτησε τρία χρυσά κι ένα αργυρό μετάλλια στο Παρίσι, εμφανίσθηκε φορώντας μία προστατευτική μπότα στο αριστερό πόδι, καθώς ταλαιπωρείται από τραυματισμό στην γάμπα, που υπέστη κατά την διάρκεια της προθέρμανσης στις ασκήσεις εδάφους, της 28ης Ιουλίου.

    «Είναι απλώς μια προφύλαξη, γιατί έχουμε ακόμη μια περιοδεία μετά από εδώ», δήλωσε η βραχύσωμη Τεξανή, μιλώντας στο NBC και πρόσθεσε:.«Ξεκουραζόμαστε όσο μπορούμε».

    Η Μπάϊλς και άλλες Αμερικανίδες αθλήτριες πρόκειται να συμμετάσχουν σε μια περιοδεία σε σχεδόν τριάντα πόλεις σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, αρχίζοντας από τα μέσα Σεπτεμβρίου.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων