Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ξεκινά τη Δευτέρα (26/8) η προετοιμασία του ΑΟ Λαμίας για τη νέα σεζόν

Έτοιμοι να πιάσουν δουλειά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, που θα βρει την ομάδα για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στη Volley League Γυναικών, είναι άπαντες στον Αθλητικό Όμιλο Λαμίας.

Την ερχόμενη Δευτέρα (26/8) στις 18:00 το απόγευμα, αθλήτριες και τεχνικό επιτελείο του φθιωτικού συλλόγου θα βρεθούν στο “Χαλκιοπούλειο” για να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και να αρχίσουν τη σκληρή δουλειά για να μπορέσουν στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίσουν για την κατάκτηση των φετινών στόχων της ομάδας.

Στη σχετική της ενημέρωση, η ομάδα της Λαμίας, ενόψει της επίσης πρώτης αναφέρει: 

«Ο Α.Ο. Λαμίας 2013 ξεκινά τη Δευτέρα 26 Αυγούστου την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου! Όλες οι αθλήτριες θα δώσουν το “παρών” στην 1η προπόνηση ενώ εκεί θα βρίσκεται και το επιτελείο της ομάδας!

Στόχος για τη νέα χρονιά είναι η ομάδα να μπορέσει να πετύχει το συντομότερο δυνατό το στόχο της παραμονής και στη συνέχεια να μπορέσει να διεκδικήσει ό,τι περισσότερο της αναλογεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να μπορέσει να καταλάβει την υψηλότερη δυνατή θέση στον βαθμολογικό πίνακα!

Στην 1η “μάζωξη” για τη νέα χρονιά σας περιμένουμε όλους στο πλευρό μας!».

 

 

    

 

randomness