Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

“Να ενώσουμε δυνάμεις για Θερμοπύλεια και Ράλι Ακρόπολις”

Να ενώσουμε δυνάμεις για να στεφθούν με απόλυτη επιτυχία οι δύο κορυφαίες διοργανώσεις που διεξάγονται το Σεπτέμβριο στη πόλη μας, ήταν το μήνυμα που εξέπεμψε το Δημοτικό Συμβούλιο Λαμίας, συζητώντας για τα Θερμοπύλεια και το Ράλι Ακρόπολις.   

Αναφερόμενος στις δύο διοργανώσεις ο Δήμαρχος Πανουργιάς Παπαϊωάννου κάλεσε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους και όλους τους δημότες να αγκαλιάσουν τις διοργανώσεις λέγοντας ότι οφείλουμε όλοι μας να αναδείξουμε έναν από τους πλέον αναγνωρίσιμους πολιτιστικούς θεσμούς της Ελλάδας και της Ευρώπης, όπως είναι τα Θερμοπύλεια και να υποδεχτούμε και να φιλοξενήσουμε στη πόλη μας τα πληρώματα και τους επισκέπτες του Ράλι Ακρόπολις. 

Από την πλευρά της η Αντιδήμαρχος Ειρήνη Σόλια αναφέρθηκε στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων, λέγοντας ότι στόχος του Δήμου είναι να προσδώσει στο θεσμό έναν πανανθρώπινο χαρακτήρα, σεβόμενοι πάντα την ιστορική παρακαταθήκη και με γνώμονα τις αξίες που σηματοδοτεί η μάχη των Θερμοπυλών.

Θέλουμε να προσδώσουμε στα Θερμοπύλεια τη δυναμική που τους αξίζει και να καταστήσουμε χρόνο με το χρόνο τα Θερμοπύλεια έναν απο τους πλέον εξωστρεφείς θεσμούς και να αποτελέσουν ενα παγκόσμιο πολιτιστικό γεγονός.

 

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα μας, στο φύλλο της Πέμπτης 29 Αυγούστου.

 

 

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων