Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ο Παναθηναϊκός πάει για τη μεγάλη ανατροπή στο κατάμεστο ΟΑΚΑ κόντρα στη Λανς

Η αποστολή του; Πέρα για πέρα δύσκολη... Η Λανς έχει πάρει ήδη ένα μικρό, αλλά σημαντικό προβάδισμα ενός γκολ (2-1) απ’ τον πρώτο αγώνα για τα play off του Conference League και δεν παύει να είναι ένας σπουδαίος αντίπαλος «πρώτης ταχύτητας» από ένα πρωτάθλημα (Ligue 1), πολύ ανώτερο απ’ το ελληνικό.

Ο Παναθηναϊκός εντούτοις, είναι έτοιμος για... μάχη το βράδυ της Πέμπτης (29/8, 21:00, COSMOTESPORT 2HD) στο κατάμεστο ΟΑΚΑ και θα ψάξει μία μεγάλη ανατροπή που θα τον οδηγήσει στο League Stage της αναβαθμισμένης τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Με μεγάλο «όπλο» του τον κόσμο του που αναμένεται να κατακλύσει το μεγαλύτερο γήπεδο της χώρας, δημιουργώντας ξεχωριστή ατμόσφαιρα με πάνω από 60.000 φιλάθλους, το «τριφύλλι» έχει πίστη και διάθεση να προσφέρει μία μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά που θα τον διατηρήσει εντός Ευρώπης και τους επόμενους μήνες.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο, που στάθηκε πολύ στη λέξη «πίστη» και στη συνέντευξη Τύπου, ολοκλήρωσε το απόγευμα της Τετάρτης (28/8) την προετοιμασία της ομάδας του, με μοναδικό πρόβλημα τον Άλεξ Γερεμέγεφ που αναμένεται να μείνει εκτός λόγω διαστρέμματος.

Σε ότι αφορά την ενδεκάδα, προβάδισμα για να ξεκινήσουν έχουν οι Ντραγκόφσκι με τους Βαγιαννίδη (ή Κώτσιρα) και Μλαντένοβιτς στα άκρα της άμυνας και τους Γεντβάι και Ίνγκασον κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ο Αράο με τον Τσέριν θα παίξουν στον άξονα της μεσαίας γραμμής με τον Μπακασέτα στο «10», τους Τετέ και Τζούριτσιτς στα «φτερά» και τον Ιωαννίδη στην κορυφή της επίθεσης.

Υπάρχει κι ένα σενάριο να αφήσει ο Αλόνσο το 4-2-3-1 και να πάει σε ένα καθαρό 4-3-3. Σε αυτή την περίπτωση θα ξεκινήσει ο Μαξίμοβιτς στη θέση του Μπακασέτα και θα συνθέσει τριάδα στον άξονα μαζί με τους Αράο και Τσέριν.
 

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

    

 

Απόψεις

Γράφει ο Νίκος Ταξ. ΔαβανέλλοςΑριθμ. Αποφάσεως 71.Το Δημοτικόν Συμβούλιον Λαμιέων συνελθόν εν τω Δημοτικώ  Καταστήματι σήμερον την 31ην του μηνός Ιουλίου του 1935...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness