Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ο Μουρίνιο «αποθέωσε» τον Γκιουλέρ

 Ο Αρντά Γκιουλέρ είναι ένας από τους καλύτερους «πιτσιρικάδες» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και πλέον αγωνίζεται στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, ο νεαρός Τούρκος μεσοεπιθετικός, «έφτιαξε το όνομα του» με την φανέλα της Φενερμπαχτσέ, όπου έπαιξε για δύο χρόνια (2021-2023).

    Ερωτηθείς για τον νεαρό άσο, ο νυν προπονητής της τουρκικής ομάδας, Ζοσέ Μουρίνιο, σχολίασε με νόημα, μιλώντας στο στο HT Spor:

    «Για να παίξεις σε αυτήν την ομάδα, η προσωπικότητα είναι πολύ σημαντική. Οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν ότι είναι αρκετά καλοί για να παίξουν σε αυτόν τον σύλλογο, δεν πρέπει να φοβούνται. Ο Κάρλο Αντσελότι είναι ένας σπουδαίος προπονητής, από τον οποίο μπορεί να μάθει πολλά. Το να παίζει με την εθνική ομάδα της Τουρκίας και να συμμετέχει σε μεγάλες διοργανώσεις, όπως το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, είναι επίσης πολύ σημαντικό, γιατί αισθάνεται την ευθύνη να έχει μια μεγάλη χώρα πίσω του. Ο μεγαλύτερος σύλλογος στον κόσμο μπορεί να έχει μόνο τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Η Ρεάλ Μαδρίτης κάνει απίστευτη δουλειά όταν πρόκειται να υπογράψει τους δέκα καλύτερους παίκτες στον κόσμο ή αυτούς με τις περισσότερες δυνατότητες, Και ο Γκιουλέρ είναι σίγουρα ένας από αυτούς».

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

    

 

Απόψεις

Γράφει η Αρχοντούλα  Ζωγραφοπούλου - Τσιάμη  Η Ελλαδίτσα μας τσουλάει δεν προχωράει, εδώ και πέντε χρόνια με την αυτοδύναμη κυβέρνηση του Μητσοτάκη που δεν τα...
randomness