Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Davis Cup: Ο Τζόκοβιτς έγραψε το 2-0 της Σερβίας επί της Ελλάδας

O Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο4 στην παγκόσμια κατάταξη) πέρασε σε μόλις 45 λεπτά το εμπόδιο του Γιάννη Ξυλά (Νο770 στην παγκόσμια κατάταξη) και χάρισε στη Σερβία τη δεύτερη νίκη (2-0) επί της Ελλάδας στο World Group 1 του Davis Cup, με τους αγώνες να διεξάγονται στο Βελιγράδι.

Ο Σέρβος τενίστας και «χρυσός» Ολυμπιονίκης στο Παρίσι επικράτησε με 6-0, 6-1 του Έλληνα, που θα έχει να... θυμάται ότι πήρε ένα γκέιμ από τον σπουδαίο Τζόκοβιτς. 

Το πρόγραμμα των αγώνων της Κυριακής θα αρχίσει στις 14.00 με τη διεξαγωγή του διπλού ανάμεσα στους Πέτρο Τσιτσιπά και Δημήτρη Αζωΐδη με αντιπάλους τους Τζόκοβιτς και Μετζέντοβιτς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα που θα συμπληρώσει τρεις νίκες θα προκριθεί στους qualifiers και θα διεκδικήσει την πρόκριση στην τελική φάση του 2025, ενώ η ηττημένη θα αγωνιστεί τον Φεβρουάριο στα πλέι οφ του World Group I του Davis Cup.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η Σερβία είχε γράψει το 1-0 με τη νίκη του Μιομίρ Κετσμάνοβιτς (Νο53 στην παγκόσμια κατάταξη) με 6-3, 6-3 επί του Αριστοτέλη Θάνου (Νο713 στην παγκόσμια κατάταξη).

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

    

 

Απόψεις

☛ Συνάντηση με τους εκκαθαριστές του Οργανισμού Κωπαΐδας πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Γιώργος Ντασιώτης. Με την ολοκλήρωση του έργου θα υπάρχει πλήρης...
randomness