Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Διαθέσιμος ο Φαμπιάνο με Λαμία, εκτός οι Μάγιο, Βέλεθ

Με την προπόνηση που θα γίνει το απόγευμα της Παρασκευής (4/10), στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για την αναμέτρηση με τη Λαμία (5/10, 20:00 - «Κλεάνθης Βικελίδης»), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Σήμερα, Πέμπτη, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον Άκη Μάντζιο να έχει ένα ευχάριστο και δύο δυσάρεστα μαντάτα. Ο Φαμπιάνο Λέισμαν προπονήθηκε κανονικά κι έθεσε εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του ενόψει του αγώνα με το σύλλογο από τη Φθιώτιδα.

Αντίθετα, ο Ούγκο Μάγιο έκανε ατομικό και ο Φραν Βέλεθ θεραπεία. Ο Μάγιο θα απουσιάσει για τρίτο σερί ματς, έπειτα από αυτά με Εθνικό Πειραιώς (Κύπελλο) και ΠΑΟΚ (Super League). Ο Βέλεθ, από την άλλη, θα απουσίαζε ούτως ή αλλιώς από το παιχνίδι με τη Λαμία, έχοντας δηλωθεί να εκτίσει τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του από τις τρεις κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσε.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

    

 

Απόψεις

# Με καμάρι και περηφάνια ο πρόεδρος του ΕΒΕ Φθιώτιδας Θανάσης Κυρίτσης παρουσιάζει το βιβλίο με την ιστορία του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας. Πρόκειται για ένα ογκώδες έργο...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness