Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Κυρ. Βελόπουλος: Εχθρός η ΝΔ -Τα κόμματα της αντιπολίτευσης από κοινού να την ρίξουμε

Την άποψη ότι όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης πρέπει από κοινού, αν θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση, να γνωρίζουν ότι ο εχθρός είναι η ΝΔ, εξέφρασε μιλώντας στη Βουλή, ο Κυριάκος Βελόπουλος. Δήλωσε ότι «σήμερα υπάρχει εσωστρέφεια σε όλα τα κόμματα, κατά την άποψή μας. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον πρωθυπουργό, γιατί ενώ έχει την χειρότερη κυβέρνηση εδώ και πολλά χρόνια, πέτυχε να δημιουργήσει προβλήματα σε όλα τα κόμματα, μέσω των ΜΜΕ και των ολιγαρχών, ενώ θα έπρεπε να έχει πέσει εδώ και 4 χρόνια. Αν θέλουμε να ρίξουμε τη ΝΔ, πρέπει όλοι μαζί από κοινού να γνωρίζουμε ποιος είναι ο εχθρός. Ο εχθρός είναι η ΝΔ και όσα κάνει εναντίον του λαού και των πλατιών λαϊκών στρωμάτων». Παράλληλα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης επισήμανε πως «το χειρότερο όμως είναι ότι δεν διαχωρίζετε, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, πού ακριβώς διαφωνείτε ιδεολογικά. Και δεν βλέπω να οξύνεται η αντιπολίτευση προς τον κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ. Η αλαζονεία τους και η αμετροέπειά τους έχει φθάσει στο έσχατο σημείο.... έχετε καταλάβει ότι έχει μείνει ο αυτοκράτορας γυμνός; Ούτε τα προσχήματα δεν κρατά πλέον η ΝΔ. Και αντί να την αντιμετωπίσουμε και να την κατατροπώσουμε, δεν κάνουμε τίποτα», ανέφερε.

Στη συνέχεια ο κ. Βελόπουλος υποστήριξε ότι η ΝΔ «κάνει παντού λάθη», επισημαίνοντας: «Κάνετε λάθη με τους αγρότες μας. Ο ΟΠΕΚΕΠΕ έκανε ένα "λάθος" ύψους 52.382.964,81 ευρώ και τώρα καλεί τους παραγωγούς να πληρώσουν τα σπασμένα. Κάνετε λάθη με τους σερβιτόρους. Απόδειξη ότι φορολογείτε το φιλοδώρημα. Αυτή δεν είναι κυβέρνηση, είναι ο λήσταρχος Νταβέλης! Δεν κυνηγάτε τους λαθρεμπόρους πετρελαίου και τους εφοπλιστές. Κυνηγάτε τους σερβιτόρους και μάλιστα με απόφαση του Αρείου Πάγου. Εκείνο που δεν μας είπατε είναι ποιος ήταν εκείνος που προσέφυγε στον Άρειο Πάγο. Τελικά είστε κυβέρνηση για τους λίγους και τους εκλεκτούς. Απόδειξη ότι θεωρείτε εισόδημα το 1 ευρώ που δίνεται στον κακοπληρωμένο διανομέα, ενώ παραμένουν αφορολόγητα τα χρήματα των εφοπλιστών και των ολιγαρχών με τις off shores. Κυνηγάτε τους σερβιτόρους και τους Έλληνες πολίτες με τους φόρους. Αντίθετα, τους Influencers και τους Youtubers που δεν πληρώνουν εφορία, που βγάζουν χρήματα χωρίς να πληρώνουν ούτε ένα ευρώ, που πουλούν προϊόντα και ενημέρωση, δεν τους αγγίζετε. Αυτοί ρυθμίζουν επικοινωνιακά τη ζωή μας.... κάνετε λάθη με τους συνταξιούχους. Και αναφέρομαι στην πονηριά της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε βάρος των συνταξιούχων που εργάζονται. Γιατί με τις ασφαλιστικές εισφορές που πληρώνουν και τις κρατήσεις που τους γίνονται, στην ουσία πληρώνουν μόνοι τους την σύνταξή τους. Για να μην αναφερθώ στους εργαζόμενους και στο πώς τους καταντήσατε. Θα δώσω μόνο ένα παράδειγμα: τον μισθό της νηπιαγωγού στην Γερμανία που είναι 2.400 ευρώ, ενώ στην Ελλάδα, σε ιδιωτικό νηπιαγωγείο, είναι στα 700 ευρώ! Και βγαίνει ο πρωθυπουργός και λέει ότι η κυβέρνηση τα πάει καλά στους μισθούς. Κάνετε λάθη με τα οπλικά συστήματα. Και αναφέρομαι στις φρεγάτες Belharra και την αποτυχημένη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης Μητσοτάκη, συγκριτικά με την διαπραγματευτική επιτυχία της Ολλανδίας....κάνετε λάθη με τα επιδόματα τέκνων, την ώρα που η Ελλάδα πεθαίνει δημογραφικά. Βγαίνει ο πρωθυπουργός και λέει ότι έχουμε πρόβλημα δημογραφικό και αμέσως μετά η κυβέρνηση αποφασίζει ότι θα χάνουν το επίδομα παιδιού όσοι έχουν αυτοκίνητο μεγαλύτερο των 1.600 κυβικών! Κάνετε λάθη με την περιφέρεια. Ανακοινώθηκε από τον πρωθυπουργό πρόγραμμα ενίσχυσης έως και 10.000 ευρώ για 1.000 ωφελούμενους, που θα εγκατασταθούν στο τριεθνές! Είστε καθόλου σοβαροί; Εμείς δίνουμε 30.000 ευρώ στον πρωθυπουργό για να πάει αυτός στο τριεθνές. Κάνετε λάθη με τον στρατό. Την ώρα που οι σειρήνες του πολέμου ηχούν και πρέπει να έχουμε ισχυρές ένοπλες δυνάμεις, εσείς εγκληματείτε με αποτέλεσμα παραιτήσεις στις στρατιωτικές σχολές. Λάθη και με την λαθρομετανάστευση. Ο υπουργός μετανάστευσης και ασύλου Ν. Παναγιωτόπουλος σύγκρινε τους Έλληνες πρόσφυγες με τους λαθρομετανάστες, σε τηλεοπτική εκπομπή. Δηλαδή συνέκρινε εκείνους που έφυγαν για να μην τους σφάξουν οι Τούρκοι, με τον Αφγανό ή τον Πακιστανό που μπαινοβγαίνει ό,τι ώρα θέλει στην Ελλάδα».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κατηγόρησε τα μέλη της κυβέρνησης λέγοντας «εσείς ζείτε στον κόσμο σας. Έχετε αποθρασυνθεί εντελώς. Υπουργοί και βουλευτές σας λένε ό,τι να΄ναι και προκαλούν. Ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε: "Είμαστε οι πιο καθαροί πολιτικοί του πλανήτη"! Τα πιστεύετε αυτά που λέτε;», αναρωτήθηκε ο κ. Βελόπουλος.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης τόνισε ότι «ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ έχουν χρεοκοπήσει εδώ και καιρό, αλλά εξακολουθούν να ξοδεύουν αλόγιστα λεφτά του ελληνικού λαού. Χρωστάνε παντού. Παρ' όλα αυτά ο ένας οργανώνει φιέστες στην Ρηγίλλης. Οι άλλοι οργανώνουν εκλογές. Αναρωτιέμαι πού βρήκαν τα χρήματα».

Τέλος, πρόσθεσε ότι «για εμάς δεν υφίσταται πλέον δεξιά και αριστερά. Παρά την εμφανή ρευστοποίηση του πολιτικού συστήματος, εσείς επιμένετε να εντάσσετε τον κόσμο στο ανύπαρκτο πλέον δίπολο Αριστερά-Δεξιά, ενώ ήδη το νέο δίπολο είναι παγκοσμιοποίηση- έθνος, η πατρίδα, ο λαός».

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

    

 

randomness