Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναζητεί εκπρόσωπο Τύπου για τις εκλογές – Ποια είναι τα φαβορί

Εκπρόσωπο Τύπου για την προεκλογική περίοδο αναζητεί ο Αλέξης Τσίπρας, καθώς ο νυν εκπρόσωπός του θα είναι υποψήφιος βουλευτής στην Α΄ Αθηνών. 
Ως γνωστόν, όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές, κατά την προεκλογική περίοδο εμπίπτουν στην εκλογική νομοθεσία, που δεν επιτρέπει παρά δυο μόνο εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. 
Έτσι, ο εκπρόσωπος Τύπου ή θα είναι υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας, ώστε να μην έχει τους περιορισμούς των υποψηφίων με σταυρό, είτε δεν θα είναι υποψήφιος. 
Οι πληροφορίες του 15minutes.gr επιμένουν πως παρότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει λάβει τις οριστικές του αποφάσεις για το θέμα, προσανατολίζεται στην τοποθέτηση του εκπροσώπου Τύπου κατά την προεκλογική περίοδο ενός έμπειρου πολιτικού προσώπου, ώστε και να μην υποπέσει σε λάθη και να οξύνει την πολιτική αντιπαράθεση με τον εκπρόσωπο της ΝΔ, ιδίως εάν αυτός είναι ο ευπρεπής Κυριάκος Πιερρακάκης.
Στα ονόματα, μάλιστα, που ακούγονται στην Κουμουνδούρου, σε περίοπτη θέση είναι και αυτό της Γραμματέως της ΚΟ Όλγας Γεροβασίλη, που ακούγεται τελευταία για οποιαδήποτε ανάγκη προκύπτει στον ΣΥΡΙΖΑ. 
Η Όλγα Γεροβασίλη, δύσκολα θα είπε όχι στον Αλέξη Τσίπρα εάν της το ζητήσει, όμως δεν θέλει να εγκαταλείψει την εκλογική της περιφέρεια, την Άρτα και να μετακομίσει στο Επικρατείας!
ΠΗΓΗ:15MINUTES.GR

    

 

randomness