Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ανακοίνωση της Μάιτας Γιαννοπούλου και της παράταξης Λοκρίδα 2028 για τον ακόμη ένα χρόνο οπισθοδρόμησης στο Δήμο Λοκρών

Ανακοίνωση έβγαλε η Δημοτική Παράταξη “Λοκρίδα 2028” με επικεφαλής την παιδίατρο Μάιτα Γιαννοπούλου με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από τις δημοτικές εκλογές του 2023, και στρέφεται ενάντια στην δημοτική αρχή του Θανάση Ζεκεντέ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “ούτε θέλει και ούτε μπορεί να προφυλάξει τους πολίτες του Δήμου Λοκρών” και την κατηγορεί για “παντελή έλλειψη προσπάθειας και ικανότητας αποτροπής” των αρνητικών εξελίξεων που συμβαίνουν στον Δήμο Λοκρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης Λοκρίδα 2028 της Μάιτας Γιαννοπούλου:





Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

Ένας χρόνος πέρασε από την πρώτη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2023 και η ΛΟΚΡΙΔΑ στέκει λαβωμένη από αρνητικές εξελίξεις και ανήμπορη να παρακολουθήσει οποιαδήποτε πορεία ανάκαμψης και ανάπτυξης.

Τα αρνητικά γεγονότα που σηματοδότησαν αυτόν τον ένα χρόνο ήταν πολλά και η παντελής έλλειψη προσπάθειας ή ικανότητας αποτροπής από τη Δημοτική Αρχή, εμφανής.

▪  ️Κλείσιμο Ειρηνοδικείου Αταλάντης  

▪️  Κλείσιμο Υποθηκοφυλακείου Αταλάντης

▪️  Οριστικό λουκέτο ΛΑΡΚΟ χωρίς σχέδιο διαχείρισης των βιομηχανικών εγκαταστάσεων και απαξίωση των απολυμένων με ανεπαρκή μέτρα.

▪️  Όλο και μεγαλύτερη υποβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος με εγκαίνια νέων ανεμογεννητριών, με αύξηση της έκτασης των ιχθυοκαλλιεργειών, με πλωτά φωτοβολταϊκά προ των πυλών σε περιοχές προστατευόμενες.

▪️  Καμία εξέλιξη, παρά τις υποσχέσεις, σε πρόοδο εργασιών όσον αφορά την εγκατάσταση και λειτουργία βιολογικών καθαρισμών Αταλάντης, Λιβανατών, Αρκίτσας, Μαρτίνου.

▪️  Εγκατάλειψη και συνεχιζόμενη παρακμή Θεολόγου καθώς και ελλιπής φροντίδα και καθαρισμοί σε όλο το παραλιακό μέτωπο στη διάρκεια του καλοκαιριού.

▪️  Τιμωρητική πολιτική στον δοκιμαζόμενο πληθυσμό από την ανεργία και την αύξηση του κόστους διαβίωσης από μια Δημοτική Αρχή που δεσμεύει λογαριασμούς για οφειλές χωρίς καν πρότερη επίσημη ειδοποίηση.

▪️  Τιμωρητική πολιτική και αδιαφορία για τις ανάγκες αξιοπρεπούς διαβίωσης των ευάλωτων πολιτών του Δήμου όπως τα ΑΜΕΑ και οι ηλικιωμένοι.

▪️  Μείωση πληθυσμού μαθητών και νεολαίας, λόγω της αδιαφορίας της δημοτικής αρχής για να υπάρξουν οι συνθήκες για επανεγκατάσταση και επιστροφή των νέων μας στον τόπο που μεγάλωσαν, με αποτέλεσμα έναν Δήμο που πρωτεύει μόνο στον μαρασμό και στην οπισθοχώρηση.

Οι δυνατότητες αντίδρασης σε όλα αυτά και σε πολλά περισσότερα προβλήματα, πάμπολλες. Η επιλογή της παρούσας Δημοτικής Αρχής;

Απαξίωση στον πολίτη, αδιαφορία στα διογκούμενα προβλήματα, μηδενική εξέλιξη έργων υποδομής, υποβάθμιση φυσικού περιβάλλοντος.

Είναι σαφές ότι η σημερινή δημοτική αρχή του κυρίου Ζεκεντέ ΟΥΤΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙ να προφυλάξει τους πολίτες της.

Εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε!

Γιατί αγαπάμε τη ΛΟΚΡΙΔΑ και θα συνεχίσουμε να ζούμε εδώ και μετά την οποιαδήποτε πολιτική μας ενασχόληση.

Γιατί πιστεύουμε ότι αξίζει πολλά περισσότερα αυτός ο τόπος.

Γιατί μας διακρίνουν η επιμονή, η μεθοδικότητα, οι καθαρές θέσεις, ο στόχος και ΤΟ ΟΡΑΜΑ.





Μπορείτε να δείτε την ανακοίνωση εδώ:

https://www.facebook.com/share/v/CdgGAT19Wg9RtBqL/

https://www.tiktok.com/@lokrida.2028?_t=8qPRMdnWj94&_r=1

 

 

 

    

 

randomness