Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Xρ.Στυλιανίδης:"Τιμούμε και υποκλινόμαστε στη γενιά του 1940"-"Η Ελλάδα είναι πυλώνας σταθερότητας"

«Σήμερα τιμούμε και υποκλινόμαστε στη γενιά του 1940. Στο σημερινό ταραγμένο γεωπολιτικό περιβάλλον η Ελλάδα είναι πυλώνας σταθερότητας. Υπό την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, που εκπέμπει σύνεση, σωφροσύνη και διεθνές κύρος, θα συνεχίσουμε σε αυτήν την κατεύθυνση. Ευχαριστώ!». 

Αυτό το μήνυμα απέστειλε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Χρήστος Στυλιανίδης, ο οποίος εκπροσώπησε σήμερα στον Πειραιά, την ελληνική Κυβέρνηση, στις εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. 

Ο κ. Στυλιανίδης, αφού παρέστη στην επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιά, κατέθεσε στεφάνι στον ανδριάντα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, ως απόδοση ελάχιστου φόρου τιμής σε όλους όσους "έπεσαν υπέρ Πατρίδος" το 1940. 

Στη συνέχεια, παρακολούθησε την παρέλαση σχολικών μονάδων του Πειραιά και τμημάτων των Ειδικών Δυνάμεων του Στρατού, του Πολεμικού Ναυτικού και της Αεροπορίας.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

    

 

Απόψεις

Γράφει ηΑρχοντούλα Ζωγραφοπούλου - Τσιάμη Ήταν τότε που τη συμμαχία Ρώμης - Βερολίνου ονόμασαν Δυνάμεις του Άξονα.Ήταν η εποχή που οι Γερμανοί με τους Ιταλούς είχαν...