Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Ο Λεκλέρκ ταχύτερος στα δοκιμαστικά του GP στην Μελβούρνη

Ο Μονεγάσκος, Σαρλ Λεκλέρκ σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στα δεύτερα ελεύθερα δοκιμαστικά για το Grand Prix της Αυστραλίας, τον εναρκτήριο αγώνα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της Formula 1, σήμερα (14/3) στην Μελβούρνη.

    Στην ηλιόλουστη πίστα του Albert Park, ο οδηγός της Ferrari κέρδισε τις δύο McLaren του Αυστραλού, Οσκαρ Πιάστρι και του Βρετανού, Λάντο Νόρις.

    Στο το πρώτο του Σαββατοκύριακο με τα «χρώματα» της Ferrari, ο Βρετανός επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής, Λιούϊς Χάμιλτον, σημείωσε τον πέμπτο ταχύτερο χρόνο των δοκιμαστικών, που διεξήχθησαν παρόντος του Αυστραλού δις παγκόσμιου πρωταθλητή MotoGP, Κάσεϊ Στόνερ, ο οποίος βρέθηκε στο γκαράζ της Scuderia.

    Ο Ολλανδός κάτοχος του τίτλου, Μαξ Φερστάπεν (Red Bull), τερμάτισε έβδομος, πίσω από τον νεαρό Γάλλο, Ισάκ Χατζάρ (Racing Bulls), ο οποίος τερμάτισε έκτος και πρώτος από τους έξι «πρωτάρηδες» της εφετινής διοργάνωσης.

    Αύριο Σάββατο (15/3), οι οδηγοί θα μπορούν να ρυθμίσουν τα αυτοκίνητά τους κατά την διάρκεια της τρίτης και τελευταίας φάσης των ελεύθερων δοκιμών που έχει προγραμματιστεί για τις 12:30 τοπική ώρα, πριν αγωνιστούν στους προκριματικούς στις 16:00.

    Ενώ αναμένεται ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες το Σάββατο, η βροχή θα μπορούσε να αλλάξει το «σκηνικό» την Κυριακή, στον πρώτο αγώνα της σεζόν.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.