Ο Κουκούσκιν νίκησε τον Σακελλαρίδη και απέτρεψε την πιθανή κόντρα με τον Τσιτσιπά
Ο Στέφανος Σακελλαρίδης, ο οποίος σημείωσε προσωπικό ρεκόρ, ανεβαίνοντας δύο σκαλοπάτια και στο Νο 133 του κόσμου αυτή την εβδομάδα, ηττήθηκε χθες από τον βετεράνο, Μιχαΐλ Κουκούσκιν, και δεν θα έχει την ευκαιρία να παίξει, για πρώτη φορά σε διεθνές τουρνουά, στον επόμενο γύρο κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά.
Ο 38χρονος Καζάκος πρωταθλητής, Νο 389 του κόσμου, στο τελευταίο τουρνουά της καριέρας του νίκησε δύσκολα τον 21χρονο Ελληνα με 7-6(4) και 7-6(3).
«Ηταν απίστευτο. Για να είμαι ειλικρινής, δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να κερδίσω. Τους τελευταίους έξι μήνες δεν είχα κάνει πολλά, από τότε που αποφάσισα να αποσυρθώ», δήλωσε μετά την αναμέτρηση ο Κουκούσκιν, ο οποίος στο 2ο γύρο του τουρνουά θα παίξει με το νικητή της σημερινής αναμέτρησης του Τσιτσιπά με τον Αλεξάνταρ Κοβάτσεβιτς.
ΠΗΓΗ:ΑΠΕ



Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

