Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

 

Ο πρωθυπουργός να επιστρέψει με αποτελέσματα από τη Σύνοδο Κορυφής τόνισε η Φ. Γεννηματά

Τα πυρά της στην κυβέρνηση για την αδυναμία της να διαχειριστεί τη προσφυγική κρίση έστρεψε η Φώφη Γεννηματά μιλώντας το μεσημέρι στην Κ.Ε του ΠΑΣΟΚ και κάλεσε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να εξασφαλίσει θετικές αποφάσεις στη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε , αύριο Δευτέρα στις Βρυξέλλες.

«Ο πρωθυπουργός εφ' όσον επιμένει ότι "μπορεί" - οφείλει να επιστρέψει με συγκεκριμένα αποτελέσματα και δεσμεύσεις από τη Διάσκεψη της Δευτέρας», υπογράμμισε η πρόσρος του ΠΑΣΟΚ και τόνισε ότι σχεδόν όλες οι προτάσεις του κόμματός της υιοθετήθηκαν στο Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών.

Η κ. Γεννηματά τόνισε ότι «συμβάλλαμε σ' αυτό .Δεν δώσαμε όμως ούτε δίνουμε λευκή επιταγή. Ο Μάρτιος του 2016 δεν είναι Ιούλιος του 2015. Το ερώτημα είναι αν η κυβέρνηση μπορεί να υλοποιήσει την Εθνική γραμμή» και εξήγησε για άλλη μια φορά τους λόγους για τους οποίους επέμεινε να συμπεριληφθεί στην ανακοίνωση των πολιτικών αρχηγών η θέση της για τη συγκρότηση κυβέρνησης των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων.

«. Αυτή δεν είναι μια κομματική κίνηση. Είναι πράξη ευθύνης και συνέπειας προς τον ελληνικό λαό Η εθνική γραμμή συνεννόησης και ευθυνης για να έχει αποτελέσματα χρειάζεται μια ισχυρή και ικανή κυβέρνηση να την υλοποιήσει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

ΠΗΓΗ ΑΠΕ 

 

    

 

Απόψεις

•  Ομάδας προσανατολισμού Θετικών σπουδών και σπουδών υγείας Επιμέλεια: Ηλίας Χρ. Προβόπουλος, καθηγητής Φυσικής στο 6ο Γενικό Λύκειο Λαμίας (iliasprovop@sch....
randomness