Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Η ΝΔ επένδυσε στην αποτυχία της διαπραγμάτευσης και της χώρας, και έχασε

«Είναι προφανές ότι μετά τη συμφωνία του πρόσφατου Eurogroup για την ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης, η ΝΔ προσπαθεί απεγνωσμένα να απεγκλωβιστεί από το αίτημά της για εκλογές. Αποδεικνύεται ότι το αίτημα αυτό βασιζόταν αποκλειστικά στην προσδοκία της ΝΔ να μην υπάρξει συμφωνία, και κυρίως στο να επιβληθούν στην Ελλάδα πρόσθετα προληπτικά μέτρα», αναφέρουν κυβερνητικοί κύκλοι.

«Το ότι η ΝΔ επένδυσε στην αποτυχία της διαπραγμάτευσης και στην επιβολή πρόσθετων προληπτικών μέτρων επιβεβαιώνεται, τόσο από την πολιτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης το τελευταίο διάστημα, όσο και από την τελευταία ομιλία του κ. Μητσοτάκη στη Βουλή. Η ΝΔ επιδίωξε την αποτυχία της διαπραγμάτευσης για να αποκομίσει πολιτικά κέρδη, αδιαφορώντας για το τι συνέπειες θα είχε αυτό για τον ελληνικό λαό και αποφεύγοντας να πει ποια ήταν η δική της πολιτική πρόταση» επισημαίνουν οι ίδιοι κύκλοι και προσθέτουν: «Σήμερα, η ΝΔ με ανώνυμες δηλώσεις στελεχών της σε ιστοσελίδες, επιβεβαιώνει ότι η πολιτική αυτή απέτυχε».

(ΠΗΓΗ ΑΠΕ)

    

 

Απόψεις

Γράφει ο Χ.Τ. ο Βιτ’λιώτης Φθινόπωρο και τον καιρόΤον βάψαν πάλι γκρίζοΚαι με της πένας το φακόΣας τον φωτογραφίζω.Τα φύλλα δέστε πλένονταιΜε τ’ ουρανού το δάκρυΣαν...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness