Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Με τον Υφυπουργό Αθλητισμού συναντήθηκαν Βουλευτές της Φθιώτιδας

Οι Βουλευτές της Φθιώτιδας Γιάννης  Σαρακιάωτης, Θανάσης  Μιχελής  και Αποστόλης  Καραναστάσης , μαζί με τον Δήμαρχο Μακρακώμης Θύμιο Παπαευθυμίου συνατήθηκαν με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού  Γιώργο Βασιλειάδη.

Αντικέιμενο της συνάντησης η ένταξη στο πρόγραμμα που υλοποιείται σε όλη την χωρα και αφορά την κατασκευή ή η ανακατασκευή ή η συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων. Σε αυτό το πλαίσιο, υπογράφηκε προγραμματική σύμβαση με το Δήμο Μακρακώμης για την «Κατασκευή – Αποπεράτωση του γηπέδου Ποδοσφαίρου ΤΚ Γιαννιτσούς Δήμου Μακρακώμης Ν. Φθιώτιδας» .

Σημειώνεται ότι, κατά το προηγούμενο διάστημα, υπογράφηκαν αντίστοιχες συμβάσεις με το Δήμαρχο Λοκρών Νίκο  Λιόλιο για τον «Ηλεκτροφωτισμό του Γηπέδου της Αταλάντης» και το Δήμαρχο Αμφίκλειας-Ελάτειας Γιώργο Γώγο για «Οικοδομικές εργασίες στο Παλασσοπούλειο Κλειστό Γυμναστήριο Ελάτειας».

  «Είναι ευχάριστο ότι έργα, τα οποία είχαν τεθεί στις καλένδες επί πολλά έτη, ξεκινούν να υλοποιούνται φέρνοντας έναν άνεμο αισιοδοξίας στις τοπικές κοινωνίες. Η ελπίδα είναι τέτοια έργα να αποτελούν μόνο την αρχή ενός ευρέος αναπτυξιακού προγράμματος το οποίο η χώρα έχει ανάγκη» δηλώνει ο βουλευτής Γιάννης Σαρακιώτης μετά την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης.

  

    

 

Απόψεις

➥ Πέρα από το αθλητικό πλαίσιο της άκρως επιτυχημένης διοργάνωσης του 2ου Ποδηλατικού Γύρου Λαμίας, οι αθλητές μετέφεραν και το σημαντικό οικολογικό μήνυμα...
randomness