Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Φιλικά: Τότεναμ-Γιουβέντους 2-0, Λίβερπουλ-Μπιλμπάο 3-1

Φιλική ήττα (2-0) γνώρισε η Γιουβέντους από την Τόττεναμ στο Wembley, στο τελευταίο φιλικό της πριν από το ιταλικό Super Cup με την Λάτσιο. Κέιν και Ερικσεν σημείωσαν τα γκολ των «πετεινών» του Μαουρίτσιο Ποκετίνο.   

«Αυτές οι ήττες κάνουν κακό, αλλά είναι ανάγκη να ψάξουμε να βρούμε τα θετικά που μπορεί να υπάρχουν», είπε ο Ιταλός προπονητής της Γιουβένετους Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. «Δεχθήκαμε ξανά γκολ σε συνθήκες ίδιες με άλλα φιλικά, αλλά κάναμε και καλά πράγματα. Χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή για τον πρώτο στόχο της σεζόν, αλλά η ομάδα είναι καλά και έχει φυσικά κατάσταση».  


Η Λίβερπουλ 3-1 την Αθλέτικ Μπιλμπάο

Την ήττα με 3-1 γνώρισε η Αθλέτικ Μπιλμπάο από τη Λίβερπουλ, σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο Δουβλίνο.

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού παρουσίασε αρκετές αδυναμίες, σε αντίθεση με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, που πραγματοποίησε και πάλι εξαιρετική εμφάνιση και προηγήθηκε στο σκορ με πέναλτι του Φιρμίνο στο 21'.

Η ισπανική ομάδα ισοφάρισε με τον Γουίλιαμς στο 30', αλλά στο β' ημίχρονο η Λίβερπουλ κυριάρχησε και έφτασε στη νίκη με τέρματα των Γούντμπερν στο 59' και Σολάνκε στο 80'.


(ΑΠΕ)



    

 

Απόψεις

➥ Πέρα από το αθλητικό πλαίσιο της άκρως επιτυχημένης διοργάνωσης του 2ου Ποδηλατικού Γύρου Λαμίας, οι αθλητές μετέφεραν και το σημαντικό οικολογικό μήνυμα...