Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Από δήμαρχος Σκύρου, υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς ; Ζυμώσεις στον ΣΥΡΙΖΑ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Ξεκίνησαν οι εσωκομματικές ζυμώσεις στον ΣΥΡΙΖΑ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές σε Περιφέρεια και Δήμους της Στερεάς Ελλάδας . Αν και οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές μετατίθενται , σύμφωνα με τον  υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη για το Φθινόπωρο του 2019 , τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εχουν ξεκινήσει απο τώρα την αναζήτηση υποψηφίων που θα στηρίξουν στις εκλογές , κάνοντας επαφές με στελέχη που κινούνται στον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς . Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες , πρόταση να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς εχει δεχτεί ο Δήμαρχος Σκύρου Μίλτος Χατζηγιαννάκης .  Ο Δήμαρχος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του star Κεντρικής Ελλάδας δεν θέλησε να επιβεβαιώσει την πληροφορία ,  ότι θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης . «Δεν συζητήσαμε τίποτα τέτοιο , σέβομαι τις ιδιωτικές στιγμές του πρωθυπουργού δήλωσε ο Δήμαρχος Σκύρου ,  χωρίς ομως να διαψεύσει τα σενάρια που γίνονται για την υποψηφιοτητά του . «Να μην κάνουμε τέτοιους συνειρμούς» είπε χαρακτηριστικά για την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στο νησί .  Ωστόσο η αποκάλυψη εγινε μέσα απο το εθιμο της Τράτας που γιορτάζεται τις Απόκριες στη Σκύρο και μάλιστα παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα .  Ο Αλέξης Τσίπρας παρακολούθησε το παραδοσιακό έθιμο που αναβιώνει στην κεντρική πλατεία της Σκύρου, μαζί με τον Δήμαρχο Μίλτο Χατζηγιαννάκη .

Στη διάρκεια της «τράτας», η οποία αναπαριστάνει τη ζωή των ναυτικών, συμμετέχουν κυρίως ψαράδες που σατιρίζουν με έμμετρο και περιπαιχτικό λόγο καταστάσεις και γεγονότα από την τοπική κοινωνία αλλά και ολόκληρη τη χώρα. Η  ''τράτα'' μεταξύ σοβαρού και αστείου ''αποκάλυψε'' ότι ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης  και ότι έχει δηλώσει ότι δεν θα ξανακατέβει για δήμαρχος.



    

 

Απόψεις

Γράφει οΧ.Τ. ο Βιτ’λιώτης ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΑΣΧΗΜΗ Κουράγιο λέξη άσχημηΜασιέται στις κηδείεςΚαι γίνηκε διάσημηΑπ’ τις λαθροληστείες.Της αγοράς ποιος κοίταξεΤα...